O cunoscută actriță, personaj în serialul „Clanul”? Despre cine ar fi vorba

7 iunie 2023 11:43   PrimeTime

Încă o mare actriță de teatru ar urma să se alăture distribuției serialului „Clanul” de la Pro TV, în sezonul cu numărul trei, cel puțin așa se înțelege din câteva dintre postările Mădălinei Craiu, interpreta Ilincăi din acest serial.

Îndrăgita actriță a teatrului Odeon ar putea fi unul dintre noile personaje ale serialului „Clanul” de la Pro TV, din noul sezon, ce va fi difuzat din această toamnă. De ce spunem acest lucru? Pentru că, interpreta Ilincăi din serial, Mădălina Craiu, a publicat câteva imagini cu ea și actrița Rodica Mandache (80 de ani), pe rețelele de socializare, iar imaginile par a fi de la repetițiile pentru „Clanul”. Și cum se știe deja că au început filmările pentru noul sezon al serialului, gândul ne zboară la acest lucru.

Mai mult, se știe că actrița Rodica Mandache este bună prietenă cu „gașca” formată din Marius Manole, Lia Bugnar și Anghel Damian, ultimii doi scriind scenariul, și ar fi interesant dacă se va alătura distribuției unuia dintre cele mai îndrăgite seriale de la noi. Să sperăm că așa va fi și că o vom putea vedea, din toamnă, în serialul îndrăgit deja de milioane de români.

Ce ar trebui să știți despre Rodica Mandache?

Rodica Mandache s-a născut pe 13 aprilie, 1943, în orașul Iași. Ea se hotărăște să devină actriță, după ce o vede pe Marieta Deculescu în rolul Necunoscutei din piesa „Steaua fără nume", de Mihail Sebastian. Imediat după terminarea liceului „Oltea Doamna”, în 1960, a pornit către Capitală, pentru a da concurs la IATC. Examenul de admitere la actorie a fost prima reușită din București pentru tânăra Rodica Mandache.

Câțiva ani mai târziu, se căsătorește cu marele fotograf Aurel Mihailopol. Împreună au o fiică. În 1980 este partenera lui Florin Piersic în teatrul tv „Visul unei nopți de iarnă", de Tudor Mușatescu. Personajul Doruleț nu o încânta prea tare, dar devine rolul de care toată lumea își aduce aminte. A mai jucat în filme și a făcut teatru, însă în producții de televiziune a apărut doar sporadic.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe