Scandal cu avocați și amenințări în Antenă! Octavia Geamănu, dată afară de la Observator!

14 iulie 2022 20:43   PrimeTime
Ultima actualizare:

Octavia Geamănu a fost scoasă de la «Observatorul de weekend», emisiune pe care a prezentat-o din 2018. Telespectatorii au observat că știrista nu mai apare pe post de o lună de zile.

Octavia Geamănu, dată afară de la Observator!

Potrivit ultimelor informații, ieșirea vedetei Antena 1 din emisiune s-a produs cu scandal, iar situația este discutată între avocații vedetei și reprezentanții trustului Intact. 

Octavia Geamănu a fost dată afară de la «Observatorul de weekend», iar cele mai recente informații, sugerează că știrista a fost anunțată de această schimbare la începutul lunii iunie. 

Vezi și: Cât de îndrăgostită este Octavia Geamănu de Marian Ionescu de la Direcția 5!

Atunci când a revenit din concediu, Octavia Geamănu s-a prezentat la serviciu, așa cum a făcut vreme de patru ani, însă, surpriză, cea care fusese numită să-i ia locul era deja acolo.

Se pare că Antena 1 ar fi negociat deja un contract cu o altă știristă care urmează să prezinte «Observatorul de weekend» în locul Octaviei Geamănu. Este vorba de o jurnalistă de la Aleph, care a lucrat patru ani la PRO TV. 

Nu rata nici: Octavia Geamănu, despre momentul în care va pleca de la Observator: «Cu siguranță se va întâmpla»

Momentul tensionat a fost rezolvat cu un telefon din partea producătorului către «șefii» din trust, astfel Octavia Geamănu a fost trimisă acasă.

Octavia Geamănu a pus avocații pe trustul lui Voiculescu

În prezent, situația conflictuală dintre Octavia Geamănu și Antena 1 este mediată de avocații vedetei. 

Iată și: Octavia Geamănu, despre relaţia cu Marian Ionescu: „N-aveam nevoie de o pandemie ca să ne descoperim”

Antena 1 nu a oferit până în prezent niciun fel de informații cu privire la acest subiect. Octavia Geamănu, pe de altă parte a declarat pentru paginademedia.ro că momentan se află sub contract cu Antena 1 și continuă să vină la serviciu. 

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00", a declarat Octavia Geamănu, potrivit sursei citate mai sus. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe