Povestea dramatică a lui Tudorel Popa. „Omul-bormașină” s-a calificat în finala iUmor

7 noiembrie 2022 23:00   PrimeTime
Ultima actualizare:

Tudorel Popa, cunoscut drept „omul-bormașină”, e în finala de la iUmor. După ce ne-a impresionat acum mulți ani cu talentul său, dar mai ales cu povestea dramatică de viață, „omul cu o mie de voci” s-a întors pentru a cuceri din nou inimile telespectatorilor. Cine este cu adevărat Tudorel și de ce a avut mereu publicul de partea lui?

„Vreau să combin sunetele mele comice cu stand-up comedy”, a dezvăluit Tudorel Popa înainte de urca pe scena show-ului iUmor, în cel mai recent episod al emisiunii de la Antena 1.

Talentul de a imita sunete, simplitatea și, totodată, spontaneitatea momentului i-a impresionat pe jurații emisiunii, Delia, Costel și Cheloo, care l-au trimis la votul publicului. Oamenii de acasă au fost la rândul lor cuceriți de Tudorel Popa și l-au trimis direct în marea finală a sezonului 13!

Copleșit de emoții, pentru că a obținut trei like-uri, concurentul a izbucnit în lacrimi când a ajuns în culise, lângă Șerban Copoț și Dan Badea, iar acesta din urmă l-a îmbrățișat. Încă o dată, „omul cu o mie de voci” ne-a cucerit pe toți, așa cum a facut-o încă de acum mulți ani. Nu doar prin talent și umor, ci și prin sufletul său, Tudorel a rămas mereu în inimile tuturor.

Cine este Tudorel Popa? „Dormeam pe unde apucam, prin subsoluri, în parcuri pe bănci”

Tudorel Popa lucrează la o firmă de salubrizare din Tulcea. În urmă cu mai mulți ani, acesta a participat la „Românii au talent”. Cel poreclit „omul-bormașină” a căpătat notoriete gratie talentului său de a imita diverse sunete, dar și pentru că, deși lucrează ca gunoier si nu are posibilitati materiale deosebite, Tudorel îi ajută așa cum poate pe cei nevoiași.

Într-o apariție în emisiunea lui Măruță, concurentul care tocmai s-a calificat în finala iUmor a dezvăluit câteva din greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

„Am trecut și prin clipe foarte grele. Dormeam pe unde apucam, prin subsoluri, în parcuri pe bănci. A fost o perioadă în care mâncam pâine goală. Când primeam o pâine de la cineva mi se părea o comoară. Eu îmi iubesc mama, chiar dacă m-a lăsat la casa de copii. Nu am dreptul să o judec", a spus Tudorel în emisiunea "Happy Hour", în urmă cu câțiva ani.

Totodată, Tudorel Popa a povestit că din puținul său încearcă să ajute cât mai mulți copii cu probleme grave.

„Ajut în jur de 20-40 de copii pe lună, cumpăr sucuri, dulciuri și ce găsesc ieftin. Rup din bucata mea de pâine și pentru ei.”, a spus Tudorel Popa, în emisiunea lui Măruță.

Tudorel Popa a ajuns în marea finală de la iumor

Numărul lui Tudorel Popa a fost recompensat pe scena de la iUmor cu 3 like-uri și un singur dislike, din partea Nicoletei Luciu.

„Ești așa… o energie și o veselie tot! Mă bucur tare să te cunosc. Ești tare, ai ureche muzicală foarte bună!“, i-a mărturisit Delia concurentului.

 „Uite un om simplu cu foarte multe calități și cu foarte multe valori. Și-a salutat șefii, cine face chestia asta, să o zică cu așa o bucurie și cu o așa un respect?!? Nu părea că e cinic, nu părea că e sarcastic sau că îi ia la mișto. Îmi aduce aminte de Forrest Gump”, a adăugat Costel.

Nicoleta Luciu, juratul-surpriză al ediţiei, a făcut o glumă înainte să-i dea dislike lui Tudorel Popa: „Eu am acasă copii care fac ce ai făcut tu pe scenă“, iar Cheloo a declarat: „Nu pot decât să salut efortul tău artistic. Eu te vreau în finala iUmor sezonul 13“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe