Povestea dureroasă de viață a magicianului Garry Cozma, semifinalist la „Românii au talent”

4 mai 2023 12:14   PrimeTime

Garry Cozma (34 de ani) este semifinalistul de la „Românii au talent”. I-a impresionat pe jurații show-ului de televiziune cu un număr de magie. Garry Cozma este talentat și la muzică, întrucât provine dintr-o familie de artiști, din Republica Moldova. A divorțat de soția sa și a ținut piept depresiei, însă a reușit să depășească toate dezamăgirile vieții.

Garry Cozma a renunțat la cariera de artist, talent pe care l-a moștenit de la tatăl său, în schimbul dorinței sale de a deveni magician. Concurentul a studiat la „Colegiul de Muzică Ștefan Neaga” din Chișinău. Încă de pe băncile liceului a cunoscut gustul succesului, întrucât făcea parte dintr-o trupă, adesea fiind chemat să apară în diverse emisiuni de televiziune.

Bogdan Mangu i-a insuflat pasiunea pentru magie

Iubirea pentru magie s-a făcut remarcată în viața lui Garry Cozma atunci când l-a văzut pe renumitul magician Bogdan Mangu, într-o emisiune din România. Atunci i-a venit ideea de a exersa diverse trucuri care, după mult exercițiu, au prins contur. Astfel, concurentul a reușit să obțină și o diplomă de magician din partea Asociației de Magicieni.

Acesta a invitat-o pe Andra pe scenă, pentru a concretiza numărul de magie, ajutându-se de telefonul ei. Restul juraților au rămas muți de uimire și i-au oferit lui Garry Cozma voturi pozitive, care l-au propulsat în marea finală.

„E bine! Se vede că nu e de ieri, de azi pe scenă. Știe, cunoaște arta asta. Adică îmi place cum a făcut din momentul ăsta un spectacol de câteva minute”, a spus Andi Moisescu, în emisiunea de la Pro TV

„Nu știu ce ai făcut, dar îmi place. Eu le prefer pe astea: să mai și râzi, te mai și distrezi, rămâi cu gura căscată, mai zboară un ciocan, cade Bobo lângă mine.. E exact ce trebuie!”, a spus și Dragoș Bucur, la rândul său. 

Despărțirea de fosta soție l-a adus în pragul depresiei și al alcoolului

Pe lângă faptul că s-a remarcat în fața unei țări întregi, Garry Cozma are o poveste de viață dureroasă. Concurentul a fost căsătorit, însă mariajul lui s-a sfârșit în urmă cu mai mulți ani. Cei doi sunt părinții unei fetițe, însă interdicția soției de a-și vedea propriul copil l-a adus pe Garry Cozma în pragul depresiei și al consumului de alcool.

Ulterior, acesta a luat decizia de a renunța la pasiunea lui: magia. Între timp, a fost livrator de mâncare, taximetrist, mai apoi a fost angajatul unei case funerare. În ciuda trecutului dureros, concurentul a luat decizia să își demonstreze talentul în fața unei țări întregi, pe scena de la „Românii au talent”.

Mai multe