Prima reacție a lui Chris Rock după ce a fost pocnit de Will Smith. Ce a spus comediantul

31 martie 2022 6:11   PrimeTime
Ultima actualizare:

Chris Rock, după un eveniment care a împânzit internetul, a transmis, miercuri seara, la spectacolul său de comedie din Boston, care a fost sold-out în doar câteva ore, că „încă procesează” ce s-a întâmplat pe scena premiilor Oscar.

Comediantul Chris Rock a avut un spectacol în Boston, iar mulțimea ce s-a adunat la acel show de comedie dorește să știe ce s-a întâmplat și ce părere are despre evenimentul în care a fost implicat cu Will Smith, potrivit Adevărul

Care a fost prima reacție a comediantului 

După ce comediantul le-a transmis fanilor că „încă procesează” evenimentul de la Oscar, acesta le-a mai spus celor prezenți că va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, la un moment dat, într-o manieră serioasă.

Chiar dacă publicul din mulțime îi strigau numele actorului Will Smith în timpul spectacolului, Chris Rock nu a băgat în seamă cererile fanilor și nu a menționat niciodată numele lui Smith pe tot parcursul evenimentului din Boston. 

Citește și Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari»

„Cu excepţia câtorva lucruri ciudate, viaţa este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

După evenimentul de duminică, când a primit o palmă din partea lui Will Smith, în urma unei glume făcute la adresa soției sale, numărul de bilete achiziționate la show-urile de comedie ale lui Chris Rock a crescut exponențial.

În această duminică, la Gala Premiilor Oscar, comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția actorului Will Smith și părul acesteia. Soția actorului suferea de o boală de piele, care-i afecta părul acesteia. 

Vezi și Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: «Nu scuzăm nicio formă de violență»

După ce Chris Rock a făcut gluma respectivă, Will Smith s-a ridicat și l-a pălmuit pe comediantul aflat în mijlocul scenei, urmând mai multe declarații cu privire la soția sa din partea lui Will Smith. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe