Ei au câştigat sezonul 4 al emisiunii "Puterea dragostei"

14 februarie 2022 7:57   PrimeTime
Ultima actualizare:

Sezonul patru al emisiunii ‘’Puterea dragostei’’, de la Kanal D, s-a încheiat, iar ultima ediţie a fost plină de emoții pentru cei opt finaliști. Câștigători au fost Adelina și Radu, ce au plecat acasă cu un cec în valoarea de 10.000 de euro fiecare.

În marea finală ‘’Puterea dragostei’’ s-au calificat patru fete și patru băieți. Mai exact Adelina, Iasmina, Ana si Georgiana, iar trei dintre ele, Adelina, Iasmina si Ana au fost la egalitate, acumulând fiecare câte 4 puncte din partea celorlalți concurenți. Votul concurenților și votul publicului s-au adunat pentru a stabili puntajul final și pentru a desemna câștigătoarea.

În cazul băieților, însă, situația a fost diferită, după votul concurenților, Mihai a fost primul în clasament, cu 7 puncte, urmat de Radu cu 4 puncte, George cu 2, iar pe ultimul loc a fost Iacob, care nu a obținut decât un punct.

Adelina şi Radu, marii câştigători "Puterea Dragostei"

Așadar publicul a avut un cuvânt important de spus, desemnându-i câștigători pe Radu și Adelina.

„Vă multumesc din suflet și le multumesc celor care m-au sustinut. Sunt foarte fericită căam ajuns până aici. Sunt aici datorită iubitului meu, în primul rând!”, a spus Adelina, după ce a primit premiul cel mare.

De asemenea, Radu a dorit să-I mulțumească iubitei sale, dar si echipei de la Kanal D. „Vreau să le mulțumesc staff-ului, telespectatorilor și iubitei mele și dumneavoastră, pentru că m-ați suportat”, a spus Radu.

Prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanţu, emoţii în finală

Emoțiile au fost prezente pe tot parcursul emisiunii, atât concurenții, cât și prezentatoarea au fost coplesiți amalgamul de sentimente. „Să nu uitam ca aici au ramas poveştile de iubire a multor concurenti care au venit pe parcursul a celor patru sezoane si uitați-vă la cei din sezonul 3. Încă traiesc povești de iubire, neimpărtasite, neimplinite, imposibile, dar sunt povești de iubire. Si sentimentele se pot simți și se pot vedea cu ochiul liber. Marea Finala a sezonului 4, vă rog să ganditi cu sufletul si să nu aveţi ce regreta. Sper din suflet sa avem o finală aşa cum mi-am dorit şi că vom termina cu capul sus şi cu mandrie toată această aventură a voastră şi a mea aici in Istanbul,” a spus, printre lacrimi, Cristina Mihaela Dorobanţu.

Cristina-Mihaela Dorobanţu a înlocuit-o pe Andreea Mantea la cârma emisiunii

Puterea dragostei este un reality-show bazat pe formatul internațional în care un grup de oameni trebuie să locuiască într-o casă special construită cu scopul de a-și găsi dragostea adevărată. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea, iar din sezonul 3, aceasta a fost înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe