#Insula iubirii

Radu Vâlcan, declarații despre sezonul 8 Insula Iubirii: „A fost un fenomen. Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi suntem departe de familii”

2 octombrie 2024 15:37   PrimeTime

Radu Vâlcan a făcut noi mărturisiri despre sezonul 8 al celui mai îndrăgit show de la Antena 1, respectiv „Insula Iubirii”. Faimosul prezentator a vorbit despre succesul uriaș el emisiunii, dar și despre modul în care s-a transformat după fiecare sezon. 

„După 8 ani de Insula Iubirii, tot ce s-a întâmplat acolo și-a pus amprenta asupra mea”

Radu Vâlcan susține că toate sezoanele „Insula Iubirii” și-au pus semnificativ amprenta asupra evoluției sale.

„Când am venit la Berăria H și am văzut toate acele mele, mi-am dat seama că Insula Iubirii e un fenomen. Biletele s-au vândut în mai puțin de 48 de ore. Succesul acestui sezon în asta a constat, de fapt. În socializare, în faptul că oamenii au ieșit din case pentru a-și petrece 3 seri pe săptămână la terase. După 8 ani de Insula Iubirii, tot ce s-a întâmplat acolo și-a pus cumva amprenta asupra mea, asupra omului Radu. De fiecare dată, eu am rămas același.

 Sunt, totuși, 21 de zile în care viața concurenților se comprimă. Toate sezoanele și-au pus amprenta asupra evoluției mele. Eu, ca și moderator al acestui reality, simt cumva un soi de presiune pe umeri, pentru că oamenii aceia care se înscriu și participă la acest test știu din start că vor fi foarte multe momente în care se vor întâlni cu mine. Acolo, lucrurile merg într-o altă direcție”, a declarat Radu Vâlcan la Antenaplay, după finele sezonului 8.

„Îmi stă gândul numai acasă, la familie”

De asemenea, Radu Vâlcan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum își gestionează emoțiile atunci când i se face dor de casă și familie. Prezentatorul TV spune că deși are o viață frumoasă în Thailanda, nimic nu îi poate alina dorul de cei care îl așteaptă cu nerăbdare să revină în țară. 

 „Mi-e ușor, de la sezon la sezon, pentru că situațiile sunt diferite. Simt presiune pentru că oamenii aceia se bazează pe mine, ei speră ca eu să fiu bun cu ei, să le aduc acel echilibru de care ei au nevoie, să plece de la ceremonia focului zâmbind. Să nu-i dezamăgesc.

Eu mă culc diminețile, nu dorm foarte mult. Mă întâlnesc cu colegii mei, cu echipa de producție, sunt pus în temă cu ce s-a întâmplat, mă documentez și, în funcție de ce se întâmplă într-o vilă sau alta, apar în fața oamenilor.

Îmi stă gândul numai acasă, la familie, motiv pentru care încerc să mă implic în diverse chestiuni, să treacă timpul mai repede. Dar am o viață frumoasă în Thailanda. Este foarte greu și oamenii care vin acolo, să se testeze, trebuie să înțeleagă că nu numai eu, ci și alți colegi au familie acasă și suntem toți cu serviciul acolo”, a mai mărturisit gazda emisiunii „Insula Iubirii”.

Mai multe