Cornel atacă, el „lovește” cu eleganță! Alin Simoiu, totul despre conflictul cu soțul Iustinei: „Educația nu-mi permite să răspund cu aceeași monedă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ies la iveală detalii șocante despre soțul Iustinei, Cornel Luchian. Click! a stat de vorbă cu Alin Simoiu și a aflat că fostul participant al sezonului 8 ar avea anumite comportamente deplasate față de ispita masculină, nefondate și chiar ieșite din schema normalității.

Alin Simoiu, scandal cu Cornel, soțul Iustinei / Colaj: Click!
Alin Simoiu, scandal cu Cornel, soțul Iustinei / Colaj: Click!

Totul a început după ce Alin Simoiu a declarat, în cadrul unui testimonial, că nu și-ar dori niciodată o femeie ca Iustina în viața lui. Fără să jignească, ispita masculină s-a referit strict la comportamentul pe care concurenta sezonului 8 l-a avut pe insula fetelor, mai ales în contextul în care consuma alcool și acțiunile ei nu îi făceau cinste deloc. Pentru că a ieșit mare vâlvă după ultimele declarații ale lui Alin Simoiu legate de proaspăta soție a lui Cornel Luchian, era clar că ne dorim să aflăm de unde a pornit totul, de fapt. Știți cum e, nu iese fum fără foc!

Alin Simoiu, jignit în repetate rânduri de soțul Iustinei

Alin Simoiu ne-a povestit că totul a început după ce a declarat că nu ar vrea să aibă în viața lui, alături, o femeie ca Iustina. Sinceritatea și asumarea ispitei masculine l-au scos din minți pe Cornel, care a simțit nevoia să iasă public, pe TikTok, și să denigreze în fel și chip persoana care, pe insulă, a încercat să-i dea sfaturi bune Iustinei, mai ales în urma greșelilor pe care le-a făcut sub influența alcoolului. Și dacă nu vă aduceți aminte despre ce este vorba, vă reîmprospătăm noi memoria! După ce a consumat alcool și a avut un comportament deplasat, Iustina s-a gândit cum poate să repare ceea ce a văzut o țară întreagă. Elegant și răbdător, Alin Simoiu a sfătuit-o, la momentul respectiv, să facă un scurt video în „camera” de testimoniale de pe malul mării în care să-i ceară scuze lui Cornel pentru greșelile ei. Dar nu toate faptele bune se plătesc la fel, așa că Alin s-a trezit într-un scandal-monstru, fără voia lui.

„La un local, atunci când Insula Iubirii era pe final, eu am împărțit aceeași masă cu Iustina, Cornel, dar și cu alți participanți și alte ispite. Totul bine și frumos, așa cum am mai și povestit pe acest subiect. Am glumit, am socializat, ba chiar m-a rugat Cornel să-i fac și lui un compleu, i-am răspuns pozitiv și m-am bucurat de seara pe care am petrecut-o împreună, cu toții, dar și cu susținătorii emisiunii. De acolo am plecat împreună spre Centrul Vechi. 2 zile mai târziu, atunci când Cornel a văzut că eu am povestit că nu mi-aș dori o femeie ca Iustina lângă mine și nu aș accepta ce a acceptat el, m-a sunat Romeo Vasiloni să-mi spună că numărul meu de telefon este cerut cu insistență de Cornel. I l-am dat fără probleme, însă la câteva zile de la momentul respectiv, am început să primesc o mulțime de mesaje de la susținătorii mei, mesaje în care îmi spuneau că el, Cornel, a ieșit pe TikTok și a început să povestească în cadrul live-urilor că eu nici măcar ispită nu pot să fiu. Desigur, au fost și alte cuvinte neplăcute.

„Nu i-am răspuns cu aceeași monedă”

În urma episodului cu pricina, am încercat să-i scriu lui Cornel pe Instagram, dar nu mi-a răspuns, așa că i-am scris și Iustinei. La scurt timp după aceea a fost un eveniment în Herăstrău, eveniment la care am participat și eu, dar și Cornel și Iustina. Mi-am dorit mult să lămuresc bărbătește lucrurile cu el, însă nu am avut cu cine. M-am dus către Cornel și am încercat să discut, să știu ce anume l-a deranjat, însă mi-a spus răspicat să-l las în pace și a început să înjure. Nu i-am răspuns cu aceeași monedă, pentru că educația nu-mi permite să procedez așa. Oricine poate jigni, însă nu oricine poate să fie om. Sunt mai presus de orice jignire și până la vârsta de 30 de ani am învățat un lucru foarte important: oamenii au frustrările și supărările lor, iar dacă simt nevoia să le răsfrângă asupra ta, nu ești tu cel vinovat și problema nu este la tine. Niciodată nu voi răspunde la astfel de provocări. De fapt, voi răspunde, însă mereu cu bun simț, eleganță și nepăsare. Așa e cel mai sănătos. Cu ce ne deosebim de cei care ne jignesc, dacă procedăm și noi la fel? Nu îmi stă în caracter să fiu și eu cum a fost Cornel”, a spus Alin Simoiu, pentru Click!.

„Sunt un om educat și un bărbat cu caracter”

Următoarea zi după acest eveniment despre care vorbim, Cornel a făcut un alt live în care a început să mă înjure și să-mi spună că vrea chiar să mă lovească, să mă feresc de el și să știu că toți cei care l-au provocat au sfârșit rău. Mie această atitudine nu mi se potrivește, așa că i-am explicat, din nou, că tot ceea ce am spus despre Iustina a fost doar o părere personală și atât. Nu am jignit pe nimeni. A fost vorba strict de o părere și nimic mai mult. Indiferent ce s-ar întâmpla mai departe, nu am de gând să dau curs acestui scandal. Sunt un om educat și un bărbat cu caracter și consider că bărbăția nu se arată prin amenințări, ci prin multe alte moduri ce țin de bunul simț”, a mai completat ispita sezoanelor 7 și 8, în exclusivitate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner diandra de la insula iubirii
Banner Paris
Banner Mihai Traistariu
Banner Cornel Palade
banner theo rose png
fiica ralucai moianu jpg
Nadia Comaneci jpg
dan tufaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net