Cât costă să te îmbraci într-un compleu marca Alin Simoiu. Ispita de la Insula Iubirii are prețuri pentru toate buzunarele. FOTO

Cine este mare fan Insula Iubirii, cu siguranță îl cunoaște pe Alin Simoiu, ispita care și-a făcut treaba ca la carte atât în sezonul 7, atunci când a demascat caracterul Biancăi, cât și în sezonul 8, după ce a făcut-o pe Maria să se apropie de el și să-și arate adevăratele intenții. Cu un succes real atât la capitolul cuceriri, cât și la capitolul afaceri, Alin Simoiu a reușit să pună pe picioare mai multe business-uri, printre care se numără și un magazin online cu haine pentru bărbați.

Alin Simoiu / Colaj: Click!
Alin Simoiu / Colaj: Click!

Cât costă să te îmbraci într-un compleu marca Alin Simoiu

Ușor nonconformiste, ținutele au intrat imediat în atenția bărbaților care vor să arate precum ispita de la Insula Iubirii! Click! a făcut cercetări, iar pentru cititorii noștri curioși, avem noi informația completă legată de prețuri! La o scurtă privire aruncată pe site-ul de haine al lui Alin Simoiu, observăm că prețurile sunt pentru toate buzunarele: 250-260 de lei. Așadar, oricine își poate permite să arate bine și cu bani puțini și cu siguranță aceasta a fost ideea lui Alin Simoiu, atunci când a pus în practică afacerea cu haine. Compleurile marca Alin Simoiu sunt formate din pantaloni și tricou și sunt disponibile pe mai multe culori, dar și în diverse printuri, pentru bărbații cărora le place să îndrăznească! Desigur și calitatea este la fel de importantă! Compleurile sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, din satin fin și din bumbac gros.

Fanii îl vor pe Alin și în sezonul următor

Alin Simoiu a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii. Mii de fani l-au lăudat pentru modul în care și-a jucat rolul de ispită reușind să demaște concurentele care i-au căzut în plasă. 

„Alin a făcut mai mult decât trebuia, pe lângă rolul foarte bine făcut Mariei, i-a arătat cum e să fii tratată la fel cum l-a tratat ea pe Marcel. Omul le-a ascultat pe toate și le-a ajutat cu un sfat pentru ele și relațiile lor ceea ce arată caracterul și sufletul lui.”

„Felicitări, Alin! E trist când lumea joacă la două capete...Ai punctat foarte bine similitudinile dintre Maria și Maluma. Cineva trebuia s-o facă! Apropo, mai participi și anul viitor la emisiune sau renunți?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor care își doresc să îl vadă și în sezonul următor. Să sperăm că producătorii de la Insula Iubirii vor lua în calcul dorința publicului.

Pentru Alin, experiența a fost una plină de învățături importante, exact așa cum a declarat în exclusivitate pentru Click: „Rămân cu multe „lecții" reale de viață dar, cel mai important, rămân cu miile de aprecieri din partea oamenilor care au urmărit cu sufletul la gură emisiunea ca să îmi vadă răspunsul la bonfire.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net