#MasterChef România

„Regina” preparatelor culinare de pe TikTok a ajuns la „MasterChef”. Cine este Andreea Corb

18 septembrie 2024 5:46   PrimeTime
Ultima actualizare:

Noi concurenți au pășit în fața celor trei chefi în ediția din 17 septembrie a show-ului culinar „MasterChef”. Printre aceștia s-a aflat și Andreea Corb, food influencer, care i-a cucerit de-a lungul timpului pe internauți cu rețetele pe care le publică pe rețelele de socializare.

Cu toate că era deja cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde i-a impresionat pe internauți cu rețete și a venit în ajutorul multora care fie sunt începători în bucătărie, fie pentru cei care își doresc să mănânce ceva bun și rapid, Andreea Corb a pășit acum în platoul „MasterChef” pentru a arăta întregii țări de ce este în stare.

Cine este Andreea Corb

Andreea are 22 de ani și este food influencer în Cluj Napoca. A avut o pasiune pentru gătit de la o vârstă fragedă, învățând unele secrete culinare chiar de la bunica ei. După ce și-a petrecut copilăria mutându-se între oraș și țară, Andreea a trăit o viață liniștită și activă alături de bunicii ei. Se descrie ca fiind ambițioasă, darnică, prietenoasă și o persoană pentru care fericirea este esențială.

Tânăra este o adevărată gurmandă și spune că visul ei este să deschidă un lanț de restaurante în întreaga lume. Acum este creator de conținut și scrie recenzii online pentru diferite restaurante.

Cu ce preparat i-a surprins pe Chefi

Show-ul culinar „MasterChef” a fost o mare sursă de inspirație pentru Andreea și a determinat-o să urmeze o carieră profesională în arta culinară. Participarea la îndrăgita emisiune este un moment emoționant pentru ea, o oportunitate de a se reinventa și de a-i da încredere în abilitățile sale. De asemenea, își dorește să îl impresioneze pe Chef Sorin Bontea, dar și să gătească alături de idolul ei culinar.

În cea de-a treia ediție a noul sezon, Andreea pășit în fața celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cu un preparat deosebit: doradă cu polenta și chimichurri. După ce au gustat preparatul, cei trei jurați i-au dat și verdictul.

Mai multe