Concurentul de la „MasterChef” care le-a oferit românilor o lecție de viață. A reușit să scape de droguri și s-a apucat de gătit

#MasterChef România

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au jurizat în ediția de luni, 16 septembrie, alte preparate ale concurenților „MasterChef” 2024, iar printre aceștia s-a numărat și Danilo Lusito, fratele lui Alessandro Lusito. Care este povestea lui de viață?

Alessandro (stânga) și Danilo Lusito (dreapta) / foto: Facebook
Alessandro (stânga) și Danilo Lusito (dreapta) / foto: Facebook

Danilo Lusito are 34 de ani și este fratele lui Alessandro Lusito, aflat și el în competiția „MastierChef” 2024. Este de profesie hairstylist și a povestit în cadrul show-ului culinar, în fața celor trei chefi, cum mutarea în România din cauza problemelor din Italia l-au afectat foarte mult, luând-o pe un drum greșit. După cum v-ați dat seama, ca și fratele său, și el este născut tot în sudul Italiei.

A început să consume droguri de la o vârstă fragedă și s-a împrietenit cu multe persoane diferite care i-ar fi putut distruge viața. Din fericire, fratele său Alessandro Lusito i-a fost mereu alături și l-a ajutat să depășească toate obstacolele. Danilo a suferit de burnout acum două luni, moment în care a început să realizeze că sănătatea este mai importantă ca orice.

În prezent, el a renunțat la obiceiurile proaste și și-a întemeiat o familie cu o româncă frumoasă. S-a căsătorit cu câțiva ani în urmă, mai exact în 2014, și are două fetițe: Aurora și Ayla.

Ce vrea să facă Danilo dacă va câștiga „MasterChef”

Cât despre gătit, unul dintre visele lui Danilo a fost să devină bucătar, însă viața i-a oferit o cu totul altă meserie și acum este hairstylist. La fel ca și în cazul fratelui său, pasiunea pentru gastronomie a decoperit-o datorită bunicii lui. Danilo Lusito recunoaște că iubește mai mult bucătăria, decât salonul.

Pentru „MasterChef” România 2024, el a creat o rețetă italiană, orecchiette cu sos de anghinare. Chef Sorin Bontea a gustat-o primul, urmat de chef Cătălin Scărlătescu și apoi de chef Florin Dumitrescu. Înainte ca Danilo să primească verdictul celor trei chefi, familia sa a vizitat platoul pentru a asista la jurizare. Tănărul vrea să-și deschidă un restaurant lângă salon, dacă ar câștiga marele premiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net