Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Care vedetă primește mai mulți bani la MasterChef 2024: „De la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu prezintă sezonul nouă al show-ului culinar "MasterChef" de la PRO TV. După scandalul plecării lor, revenirea pe platourile de filmare ale postului TV care i-a lansat le-a dat un sentiment aparte. Asemeni „primei iubiri care nu se uită niciodată”. Totodată, recent, Sorin Bondea a făcut declarații cu privire la salariul lor și care jurat ar câștiga mai mult.
Cine are salariul mai mare: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu
Invitați la „sosurile iuți” în emisiunea „La Măruță”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost nevoiți să răspundă la câteva întrebări incomode pentru a nu mânca iute. Pentru că nu poate mânca alimente picante, chef Bontea a ales să răspundă la toate întrebările.
Întrebat care dintre colegii săi are cel mai mare salariu, el a răspuns sincer: „Niciunul”. „Îl avem la fel”, a spus Sorin Bontea „Cât?”, a încercat Cătălin Măruță să afle. „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Noi am avut mereu salariul la fel, cu toate că eu am muncit mai mult, asta e”, a răspuns amuzat chef Bontea. „De unde știți că îl aveți la fel?”, a continuat Cătălin Măruță, în timp ce Sorin Bontea a afirmat: „Am semnat contractele împreună, am negociat împreună”.
Ce salarii au cei trei jurați de la MasterChef 2024
ProTV a luat decizia de a oferi o remunerație dublă celor trei chefi pentru a-i convinge să părăsească „Chefi la Cuțite” și să se întoarcă la MasterChef, emisiunea care i-a consacrat acum aproximativ 12 ani. Astfel, suma propusă atunci însemna ca cei trei chefi să primească 600.000 de euro pe an la ProTV. În cifre lunare, acest lucru se traduce prin aproximativ 20.000 de euro pentru fiecare bucătar.
„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu”, a spus Sorin Bontea, potrivit ego.ro
„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă"
„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie”, a precizat Florin Dumitrescu, conform aceleași surse.
„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a încheiat Cătălin Scărlătescu.