Ce salarii au Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Care vedetă primește mai mulți bani la MasterChef 2024: „De la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult”

#MasterChef România

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu prezintă sezonul nouă al show-ului culinar "MasterChef" de la PRO TV. După scandalul plecării lor, revenirea pe platourile de filmare ale postului TV care i-a lansat le-a dat un sentiment aparte. Asemeni „primei iubiri care nu se uită niciodată”. Totodată, recent, Sorin Bondea a făcut declarații cu privire la salariul lor și care jurat ar câștiga mai mult. 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Foto: ProTv
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Foto: ProTv

Cine are salariul mai mare: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu sau Cătălin Scărlătescu

Invitați la „sosurile iuți” în emisiunea „La Măruță”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au fost nevoiți să răspundă la câteva întrebări incomode pentru a nu mânca iute. Pentru că nu poate mânca alimente picante, chef Bontea a ales să răspundă la toate întrebările. 

Întrebat care dintre colegii săi are cel mai mare salariu, el a răspuns sincer: „Niciunul”. „Îl avem la fel”, a spus Sorin Bontea „Cât?”, a încercat Cătălin Măruță să afle. „Puțin. Am zis așa: de la Pro TV mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Noi am avut mereu salariul la fel, cu toate că eu am muncit mai mult, asta e”, a răspuns amuzat chef Bontea. „De unde știți că îl aveți la fel?”, a continuat Cătălin Măruță, în timp ce Sorin Bontea a afirmat: „Am semnat contractele împreună, am negociat împreună”.

Ce salarii au cei trei jurați de la MasterChef 2024

ProTV a luat decizia de a oferi o remunerație dublă celor trei chefi pentru a-i convinge să părăsească „Chefi la Cuțite” și să se întoarcă la MasterChef, emisiunea care i-a consacrat acum aproximativ 12 ani. Astfel, suma propusă atunci însemna ca cei trei chefi să primească 600.000 de euro pe an la ProTV. În cifre lunare, acest lucru se traduce prin aproximativ 20.000 de euro pentru fiecare bucătar. 

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionaţi de arta culinară, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu”, a spus Sorin Bontea, potrivit ego.ro

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă"

MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi să dezvoltăm o întreagă industrie”, a precizat Florin Dumitrescu, conform aceleași surse.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă şi revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia în România şi îmi doresc ca noii concurenţi să vină cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună şi de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a încheiat Cătălin Scărlătescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net