Chef Cătălin Scărlătescu, scos din sărite de un concurent MasterChef: „Nu vor să înțeleagă”

Începând cu data de 10 septembrie, PRO TV readuce în fața juraților un nou sezon MasterChef. La cârma emisiunii culinare se află Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, primul dintre ei făcând o serie de dezvăluiri din culisele show-ului care va intra curând pe micile ecrane. 

Jurații MasterChef / foto: Pro TV
Jurații MasterChef / foto: Pro TV

Iubitul Doinei Teodoru a mărturisit faptul că în timpul filmărilor un concurent a reușit să îl scoată din sărite. Ce mărturisiri a făcut Chef Cătălin Scărlătescu, aflați din rândurile de mai jos. 

„M-au scos mulți concurenți din sărite”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în frunte cu Gina Pistol, îi întâmpină din toamnă pe telespectatori cu cea mai nouă ediție a show-ului culinar MasterChef. Recent, Chef Scărlătescu a oferit mici detalii din spatele cortinei despre cum au decurs filmările, dar și ce anume l-a enervat cel mai tare. 

„Concurenți avem, ca de fiecare dată, oameni spectaculoși, oameni… gastronomic, vorbind, puțin cam nebuni, oameni care experimentează foarte mult. Mai mult decât ar trebui. M-au scos mulți concurenți din sărite. Sunt momente în care nu vor să înțeleagă”, a declarat vedeta pentru Fanatik.

„Mai ales tineretul din ziua de astăzi care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Așa că mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Concurentul care l-a scos din sărite pe Scărlătescu 

Bucătarul a explicat faptul că cel mai tare l-a deranjat comportamentul pe care l-a avut un concurent care se descurcă destul de bine în arta culinară.

  „Un concurent foarte interesant, concurent foarte drag nouă, care gătește bine, ne-a făcut un rahat de farfurie. A făcut un foie-gras, nu l-a gătit și i-am zis: «Cum ai ajuns tu să nu faci foie-gras?». Zice: «eu știu că foie-gras se pune rece în tigaie». Puneți mâna pe carte. Dacă ai carte, ai parte”, a precizat Cătălin Scărlătescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net