Anunțul făcut de Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație: „Nu e că nu m-aș vedea..”

Ultima actualizare:

După trei ani de relație, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu stabil și fericit, pregătit să facă planuri pentru viitor. Îndrăgitul chef a vorbit recent într-un interviu acordat revistei VIVA! despre relația sa cu frumoasa actriță și despre cum i s-a schimbat viața de când este alături de ea.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Foto: arhiva.
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Foto: arhiva.

Cum și-au petrecut vara cei doi

Cătălin Scărlătescu a petrecut vara odihnindu-se și călătorind alături de Doina Teodoru. Cei doi au explorat destinații noi, cum ar fi Albania și Belgrad, având mereu un motiv comun pentru călătorii: descoperirea bucătăriilor locale. „Am căutat un motiv să plecăm de acasă și am ales niște țări unde n-am mai fost până în momentul de față. Am fost în Albania. Am fost la Belgrad. Ne-am dus pe genul «explorare culinară»: «Hai să mâncăm și să vedem locurile de acolo!»”, a povestit Cătălin, subliniind cât de mult se bucură de timpul petrecut cu Doina.

Planuri de viitor: căsătorie și familie?

După trei ani de relație, planurile lui Cătălin s-au mai schimbat. Dacă la început își dorea o casă mare și mulți copii, acum chef-ul renunță la ideea unei case cu trei etaje în favoarea unei locuințe mai modeste sau chiar a unei bărci. „Acum, după trei ani de relație, nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! [...] O barcă e cea mai frumoasă. E cea mai interesantă casă pentru că te urci pe barcă și te trezești în fiecare dimineață în alt port”, a spus Cătălin, cu zâmbetul pe buze.

Ce spune Scărlătescu despre întemeierea unei familii

Când vine vorba despre întemeierea unei familii, Cătălin nu exclude posibilitatea de a deveni tată. Deși recunoaște că la un moment dat această decizie trebuie luată, nu pare să fie grăbit. „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc”, a adăugat Cătălin, sugerând că atât el, cât și Doina, sunt deschiși la ideea de a avea copii.

După trei ani împreună, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu par să fie pe drumul cel bun, construindu-și viitorul pas cu pas, cu relaxare, călătorii și, poate, cu o familie pe care să o întemeieze în curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net