Chef Sorin Bontea bucuros de noul sezon MasterChef și de revenirea "acasă"! Cu ce fel de mâncare și-a cucerit soția! "Am revenit acasă! ....Îmi plac mâncărurile gătite"

#Exclusiv Click!

Chef Sorin Bontea (54 de ani) este și el la fel de încântat precum cei doi colegi și buni prieteni ai săi, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu, de revenirea la PROTV, acolo unde jurații se ocupă deja de noul sezon MasterChef!

Click! a povestit cu Sorin Bontea despre toate așa că am aflat treburi de "culise". 

Se mai ciondănesc sau nu jurații MasterChef între ei? Cu ce fel de mâncare și-a impresionat Chef Bontea soția și a cucerit-o? Care este desertul său preferat? Chef Bontea ne-a răspuns tuturor întrebărilor!

Cum este acest nou sezon MasterChef și revenirea acasă la PROTV?

Am revenit acasă. Cum va fi sezonul de MasterChef, al 9-lea? Nu știu cum va fi. Îmi doresc să fie bine. Știu că noi facem ceea ce ne place. Și MasterChef ne-a plăcut dintotdeauna. Cu asta am început. Așa am devenit cunoscuți. Cum va fi? Nu știu. Sper că va fi bun. Eu cred că va fi bun.

Dar ce așteptări aveți de la concurenții care vor veni acum la MasterChef?

Concurenții ar trebui să știe, și cred că ne cunosc după atâția ani cam ce vrem de la ei. Trebuie să se gătească cu gust. Trebuie să gătească bine. Trebuie să ai și câteva aptitudini, așa, de bucătar. Și să nu aibă emoții. Poate să-și controleze emoțiile. Cred că timpul este dușmanul lor primordial. Eu am învățat un lucru în bucătărie.Primul lucru pe care-l fac când intru într-o bucătărie, indiferent că e a mea sau altuia. Mă uit să ştiu unde sunt ustensilele și celelalte lucruri.

"Trei zile n-am vorbit cu Scărlătescu"

Cum este? Sunteți prieteni? Sunteți colegi înainte de toate? În tot acest timp vă știți gusturile unul altuia în materie de gătit? Dacă n-ar fi fost în această formulă, poate că ar fi fost mai... N-ar fi fost la fel, de fapt!

Noi suntem într-o relație, așa cu ghilimele, suntem într-o relație de ceva ani. Și s-a creat în timp. Și legătura dintre noi s-a creat în timp. Ne cunoaștem gusturile, ne cunoaștem tabieturile. Și am învățat un lucru foarte important, și anume, că ce se întâmplă în platou de filmare, rămâne în platoul de filmare. Nu luăm cu noi acasă.

Chiar dacă vă mai tachinați...

Ne-am mai certat, ne-am certat destul de mult, ne-am certat cu Scărlătescu, trei zile n-am vorbit. Îl luam de acasă cu mașina, îl duceam la filmări, îl duceam acasă. Trei zile n-am vorbit! „Salut, salut” și atâta, atâta.Adică, au fost și d-astea. Dar am învățat să trecem peste, și cred eu că este un lucru bun și benefic între noi.

Acasă cine gătește cel mai mult?

Acasă la mine, gătește, sincer, mai mult soția. Eu sunt și foarte mult plecat, dar gătește bine. Mie îmi plac mâncărurile gătite. Mănânc ciorbă, mănânc tocăniță.

Deci, tradiționale românești, cum ar veni!

Nu gătește nevasta mea altceva. Dar îmi plac mâncarurile gătite, da. Pentru mine, mâncarea trebuie să fie gătită. Bine, gustos și să fie cinstită. Nu stau să fac niciun plating acasă. În schimb, dacă îi fac fetei sau băiatului sau nevestei le pun puțin diferit. Dar, nu am pretenții ca soția sau fiica mea să facă cine știe ce.

Un fel de mâncare? Sau felul de mâncare cu care v-ați cucerit soția?

Nu știu, din câte știu eu parcă i-am gătit un mușchi de vită. Prin anul 1989, când ne-am cunoscut. Cam asta am făcut atunci. Nu mai țin minte exact, au trecut ceva ani de atunci.

Vacanță nu o să aveți dacă încep filmările!

Am fost, am fost în vacanță, 5 zile, nu foarte mult. Cald, cald.

Nu știu, la ce fel de mâncare sunteți cel mai pretențios? Și când îl vedeți așa, în farfurie, nu este cum trebuie plating-ul? Adică, când nu e bine?

Depinde de context. Depinde, depinde. E frecventă întrebarea, e normală, dar, pentru mine, nu contează foarte mult cum arată farfurie. Dacă arată frumos, cu atât mai bine. Deci, un preparat arată frumos, dacă e plating-ul ok, cu atât mai bine, jos pălăria, îmi place și mie. Dar cel mai important este să fie gustos. Și contează unde mănânci, când mănânci. Deci, am fost în Grecia, la taverne ce mâncare să ne dea. La fel prăjesc peștele, la fel se pune în farfurii. Dar, este proaspăt și e foarte gustos. A, mergi într-un fine dining, ai alte pretenții! Despre asta este vorba.

Desertul care îl dă gata pe Chef Bontea?

Desertul... savarina!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net