Cum s-au cunoscut, de fapt, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Andreea Esca a aflat adevărul de la cei 3 chefi

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au vorbit în cadrul unui interviu despre întoarcerea lor la PRO TV, dar și despre cum s-au cunoscut.

Banner Andreea Esca Chefi

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, despre cum a început prietenia lor

Cei 3 chefi au dezvăluit lucruri mai puțini știute de publicul care îi apreciază. Într-un interviu acordat Andreei Esca, bucătarii celebri au povestit, fiecare, despre prietenia care îi leagă dincolo de lumina reflectoarelor și despre momentul în care s-au cunoscut. 

”Eu am primit un telefon scurt, telefonul din restaurant, a venit managerul și a zis...Da, de la Pro TV, nu știu ce emisiune MasterChef, nu auzisem în viața mea. Și i-am zis "pleacă mă de aici, nu ține vrăjeala, că faceți mână proastă". Și "nu, nu, vino, vino". A vorbit la telefon, am întrebat hotelul respectiv, a zis OK, da, pot să vină. Am dat un casting, am fost filmat cum - știu și acum - am făcut un foie-gras, ceva de genul ăsta (...)”, a povestit Sorin Bontea.

„Eu lucram la un hotel în București, la momentul respectiv. Și la un moment, dat m-a sunat cineva. Aia a fost cea mai tare fază de pe planetă. "Dom'ne, să venim să te filmăm, să nu știu ce"... "Bună ziua, bună ziua", intră cei de la Pro TV, mă salută, se duce și-l ia la filmare pe șeful meu. Zic asta e, ce să fac? Au plecat, s-au urcat în lift și le-a sunat telefonul: "Pe cine ați filmat, mă? Pe ălalalt trebuia să-l filmați!" Și eu am fost filmat ultimul”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

„Eu am primit un mail de la Andreea Godeanu. Și când am văzut mailul, nu l-am luat în seamă. Am crezut că e spam. Și mi-a zis soția: "băi, tu știi cine e?" Și atunci mi-am dat seama că, da, am greșit un pic”, a spus Florin Dumitrescu, la rândul său.

La început nu s-au plăcut

Deși formează o echipă statornică, cei 3 jurați de la Master Chef nu au fost atât de apropiați la început. Cătălin ScărlătescuFlorin Dumitrescu și Sorin Bontea au recunoscut că nu s-au plăcut imediat când s-au cunoscut, fiind o concurență uriașă între ei. 

„Ei doi se luptau pentru supremație. A durat mulți ani”, a dezvăluit Florin Dumitrescu. 

„Mi-aduc aminte ca și acum. Eu m-am prezentat așa: "Salut, eu sunt cel mai bun bucătar român în viață". Și ăștia doi au râs”, a completat Cătălin Scărlătescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bulgaria saracie jpg
image
image
image
image
image
image
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net