Unde o plimbă chef Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru. Ce locuri exclusiviste au ales

Cătălin Scărlătescu  și Doina Teodoru trăiesc o dragoste ca în filme de trei ani. Cei doi au o relație foarte frumoasă și deși muncesc foarte mult, își găsesc timp să plece în vacanțe exotice. Iată unde o plimbă chef-ul pe iubita sa.

Unde o plimbă chef Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru
Unde o plimbă chef Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru

Unde o plimbă chef Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au cunoscut la Vama Veche, într-un bar al cărui nume chef-ul nu și-l amintește, deoarece a fost adus acolo pe neașteptate. Deși o mai văzuse și o cunoștea din vedere, Scărlătescu a fost prea timid pentru a face primul pas. Însă Doina a fost cea care a spart gheața, făcând primii trei pași.

Totul a început cu o fotografie pe care au făcut-o împreună. Acea poză a fost declanșatorul unei conexiuni naturale și spontane între ei. Scărlătescu a recunoscut că el a fost, probabil, cel care a dorit să facă poza, descriindu-se ca fiind „mai mârșav” în această situație. El spune că s-a comportat „ca o pisică” care zgârie la ușă, sugerând că a fost insistent și dornic să o cunoască mai bine.

Au participat la America Express împreună, emisiune în urma căreia aproape că s-au despărțit, iar acum relația lor este mai frumoasă ca oricând. Cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, dovadă stau și postările din locații luxoase unde pleacă în vacanță. Recent au luat Italia la pas și au vizitat locuri spectaculoase de unde s-au întors cu amintiri neprețuite, iar Doina a postat mai multe poze superbe pe rețelele de socializare. În ultima lor destinație s-au oprit în Puglia, Trani, dar au fost și prin Sassi di Matera sau Ostuni.

Cum se înțeleg Doina și Chef Scărlătescu

Doina a povestit la un moment într-un interviu pentru Ciao.ro ce anume iubește atât de mult la Cătălin Scărlătescu, în ciuda diferenței de vârstă de 17 ani.

„Iubirea! Asta ar trebui să țină toate relațiile între oameni, iubirea, respectul, nu? Mai vulcanic cred că e Cătălin. Nu cred, sunt sigură că el e și cred că toată lumea poate să confirme asta pentru că îl urmăriți la TV. Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzoarial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net