Iubita lui Cătălin Scărlătescu a avut o copilărie grea. Cu ce s-a confruntat Doina Teodoru: „Ți-a adus niște traume în plus”

Doina Teodoru (34 de ani) alege deseori să fie o persoană discretă în anumite aspecte ale vieții sale. Iubita bucătarului Cătălin Scărlătescu (51 de ani) a rememorat însă chinurile suportate în copilărie atunci când venea vorba de școală și rezultatele obținute la învățătură, Vedeta a dezvăluit că părinții puneau o presiune mult prea mare pe ea.

Doina Teodoru / foto: social media
Doina Teodoru / foto: social media

Actrița a câștigat rapid inimile românilor pe care continuă să-i surprindă cu diverse aspecte mai puțin cunoscute din viața ei. În ciuda faptului că nu dă prea multe „din casă”, atunci când Doina Teodoru alege să vorbească de anumite episoade din trecutul ei, o face într-un mod sincer și asumat. Află cât de mult a afectat-o presiunea pusă de părinții ei pentru a fi un copil excelent la școală. 

Doina Teodoru a vorbit despre perioada copilăriei 

Cu siguranță fiecare dintre noi ne-am aflat în pielea vedetei. Tensiunea pe care uneori părinții noștri o puneau asupra noastră nu era ușor de suportat, iar Doina Teodoru știe mai bine ca nimeni cât de rău i-a făcut acest aspect. 

A mărturisit că a avut parte de „teroare” în ceea ce privește prestația la școală. Deși părinții ei au pus presiune pentru a învăța, actrița mărturisește că a avut mult de pierdut. 

„Câtă teroare am avut în școală cu acest . Îmi spuneau (părinții – n.r) . Și termini școala și îți dai seama că notele acelea nu te ajută cu absolut nimic, acele calificative hrănesc decât orgoliul părinților adică . La ce te-a ajutat nota 4 sau 10 în afară că ți-a adus niște traume în plus”, a declarat Doina Teodoru, în primul episod din 2024 al podcastului Urban Flex.

Cum se înțelege actrița cu iubitul ei  

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Au câteva reguli stricte de la care nu se abat, astfel că relația lor merge cum nu se poate mai bine. 

„Nu trebuie să faci totul împreună, nu trebuie să aveți doar prieteni comuni. Uite, eu cu Cătălin, spre exemplu, noi doi avem prieteni comuni și pe lângă asta el are prietenii lui care se duce și face diferite chestii și eu prietenii mei cu care am discuții ce nu le am cu prietenii lui. Este important pentru sănătatea mintală în primul rând și pentru a merge lucrurile în relație în continuare”, a mai spus actrița în podcastul moderat de Otravă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net