Clipe de groază pentru Cătălin Scărlătescu! Are un ochi pansat și perfuzie: „Să vedeți cum arată ei”

Este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți maeștri bucătari din țara noastră, iar cu o simplă postare pe Instagram, a reușit să își îngrijoreze toți fanii! Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la emisiunea „Chefi la Cuțite” a publicat o poză în care apare pe patul de spital, cu un pansament la ochi și cu o branulă în mână.

image

Cu siguranță că urmăritorii contului de Instagram al faimosului bucătar român au rămas muți de uimire atunci când au văzut poza pe postată de către Cătălin Scărlătescu. Fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” apare în imagine cu un bandaj la ochi, o branulă la mână și stă întins pe ce pare a fi un pat de spital. Poza a fost postată alături de descrierea: „am avut oaspeți… @chef.sorinbontea.official și @chefflorindumitrescu… Să vedeți cum arată ei.”

În ciuda faptului că fanii săi au fost foarte îngrijorați de ce i s-a putut întâmpla faimosului bucătar, cât și celorlalți doi foști jurați de la „Chefi la Cuțite”, acesta nu a oferit și alte detalii despre starea lui de sănătate, sau despre ce s-a întâmplat. Mulți internauți au lăsat mesaje de susținere la postarea lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu pe patul de spital

„Au dat și ei chef, ai luat și tu”, scrie un utilizator Instagram, sub postarea lui Cătălin Scărlătescu. „Sper că nu ai fost la pescuit cu Bontea, deoarece el nu prea se pricepe la lansat undița. Multă sănătate!”, mai comentează alt internaut, încercând să facă haz de necaz. Desigur, nenumărate comentarii îi urează multă sănătate fostului jurat de la „Chefi la Cuțite”, în timp ce unii români speră ca totul să fie o glumă.

Destul de recent, fostul jurat de la Antena 1 a revenit în țară dintr-o vacanță exotică, în Thailanda. El a mers acolo alături de iubita sa, Doina Teodoru, iar în ciuda mâncărurilor exotice pe care le-a încercat, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că i-a fost dor de șnițelul de pui românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net