Câți bani trebuie să plătească un român care s-a judecat cu McDonald's. Bărbatul ceruse daune morale după ce a fost lovit în cap de o umbrelă prăbușită la restaurant

Un bărbat care a sperat că va câștiga o sumă importantă în urma unui proces împotriva faimosului lanț de restaurante McDonald's a sfârșit prin a fi chiar el pus la plată! Magistrații au hotărât că acesta trebuie să scoată din buzunar 2.000 de euro, pe care să îi plătească companiei.

Hotrârea definitivă va fi dată pe 31 ianuarie / foto: Pexels
Hotrârea definitivă va fi dată pe 31 ianuarie / foto: Pexels

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, un român a hotărât să ceară daune morale lanțului de restaurante fast-food McDonald's după ce a fost lovit în cap de o umbrelă prăbușită, în timp ce se afla pe terasa unui restaurant. Cu toate acestea, magistrații nu doar că nu au considerat să acesta merită daune, dar chiar l-au pus pe bărbat să plătească cheltuielile de judecată.

Se pare că accidentul pe care l-a suferit românul se încadrează în cateogria celor extraordinare, adică nu putea fi prevenit, prevăzut, ori evitat. Acest incident a avut loc în centrul Timișoarei, în mai 2021.

Atunci, el a fost lovit în cap de o parte metalică a marchizei, fiind nevoie să fie transportat la spital. Cum bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, autoritățile au deschis imediat un dosar penal.

Românul trebuie să plătească cheltuielile de judecată

Cu toate acestea, dosarul penal deschis automat de către autorități s-a încheiat imediat, din cauza faptului că bărbatul a avut nevoie de mai puțin de 90 de zile de îngrijiri medicale. Însă, în paralel, s-a mai deschis un alt proces, în care românul cerea celor de la McDonald's daune morale în valoare de 50.000 de euro.

Ei bine, se pare că instanța a hotărât că incidentul care a provocat întreaga situație se încadrează în categoria celor fortuite. Mai precis, cum acesta a fost provocat de către natură (în acest caz, de către o rafală de vânt), românul nu poate primi daune morale. Însă, el a putut primi un ordin de plată!

Mai exact, instanța a hotărât că românul trebuie să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 9.300 de lei, adică undeva în jur de 2.000 de euro. Sentința încă nu este definitivă, iar verdictul final va fi dat tocmai pe 31 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net