Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se pregătesc să devină părinți? Imaginea care i-a pus pe jar pe români

Doina Teodoru (34 de ani) și Cătălin Scărlătescu (51 de ani) formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul intern românesc. Cei doi se iubesc de mai bine de 3 ani de zile și reușesc să rezolve cu ușurință micile discuții care apar. Totuși, fiind o relație serioasă, au început să apară întrebările referitoare la venirea pe lume a unui copil, mai ales după ultima postare din social media a fostului jurat de la „Chefi la cuțite”, care a lăsat loc de foarte multe interpretări.

image

Cătălin Scărlătescu le-a dat o provocare fanilor de a interpreta un semn, iar mulți au concluzionat că anunță venirea pe lume a unui copil. De asemenea, mulți s-au întrebat dacă iubita bucătarului este deja însărcinată. Despre ce a fost, de fapt, vorba. 

Semnul care i-a apărut în cafea lui Cătălin Scărlătescu 

Celebrul bucătar a părut și el luat prin surprindere de un semn care i-a apărut în ceașca de cafea, astfel că a cerut o părere colectivă. A postat fotografia cu pricina pe Internet, iar părerile au început să curgă necontenit, mulți fiind de părere că bucătarul și iubita sa pot deveni curând părinți, sau este o strategie prin care Scărlătescu ar putea să anunțe existența unei sarcini. 

După cum se poate vedea și în imaginea de mai jos, în băutură a apărut un semn asemănător cu evoluția unei sarcini văzută la ecograf. Fanii și-au exprimat părerea prin intermdiul comentariilor: 

„Înțelege cineva...?”, a scris chef Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii postate. 

„Evoluția unei sarcini văzută ecografic”, „O să fie Tătic”, „Un bebeluș!”, sunt doar o parte din comentariile fanilor în această direcție. 

Semnul care a apărut în cafeaua lui Scărlătescu / foto: Instagram
Semnul care a apărut în cafeaua lui Scărlătescu / foto: Instagram

Doina Teodoru: „Am un copil deja!”

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro., Doina Teodoru a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă, mai ales că în rolul serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, trăiește deja această experiență, iar răspunsul scurt și la obiect nu a întârziat să apară:

„Pentru copil cred că nu ești niciodată pregătit, nici în serial nu eram pregătită pentru un copil și puf a apărut! Ai copil! E ok. Nu am ce să răspund la asta. Am un copil deja!”, a spus Doina pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net