Imagini uitate cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau la debutul în TV, acum mai bine de 12 ani

Ultima actualizare:

Recent, Pro TV a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător, care a stârnit fericirea telespectatorilor: readucerea Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la cârma unuia dintre cele mai mari show-uri culinare din întreaga lume: „MasterChef” - sezonul 9, care a fost și prima lor dragoste. Vestea a fost îmbrățișată cu mare bucurie de toți românii care iubesc atât formatul TV, cât mai ales formula de jurați. Totuși, imagini vechi de mai bine de un deceniu cu cei trei bucătari au fost scoase de la naftalină. Cum arătau aceștia la debutul emisiunii de la Pro TV? 

Jurații „MasterChef România” / foto: Pro TV
Jurații „MasterChef România” / foto: Pro TV

În urmă cu luni de zile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au luat decizia de a părăsi „Chefi la cuțite”. A urmat apoi un adevărat război cu Antena 1, care i-a dat în judecată pe Chefi după plecarea lor. Din fericire, acum se pregătesc să înceapă un nou capitol al vieții lor în cadrul „MasterChef România”. 

Cum arătau cei trei Chefi la începutul carierei lor?

În urmă cu 12 ani, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își făceau debutul în lumina reflectoarelor în cadrul primului show culinar de anvergură - „MasterChef”. În acea perioadă, cei trei bucătari au fost descoperiți de Mona Segall, producătoarea „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, la Antena 1, care la acea vreme lucra la Pro TV. 

Producătoarea a știut să vadă adevăratul potențial din ei, așa că a decis să îi pună în rolul de jurați. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au făcut remarcați încă din prima clipă, așa că vreme de trei sezoane au făcut senzație: 20 martie – 6 iunie 2012 (sezonul I), la 5 martie – 28 mai 2013 (sezonul II) şi la 18 martie – 10 iunie 2014 (sezonul III).

În urmă cu 12 ani, aceștia arătau mult mai diferit decât în prezent, semn că trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul lor. Telespectatorii care își mai amintesc primele ediții „MasterChef” nu vor uita înfățișarea bucătarilor lor preferați: 

Cătălin Scărlătescu afișa mereu imaginea unui tip dur, supărat, care încă nu își lăsase barba să crească. 

Sorin Bontea se lăuda cu un corp mai suplu și părul negru, în timp de Florin Dumitrescu avea câteva kilograme în plus și își etala cu mândrețe pletele sale. 

„Sunt cei trei jurați MasterChef România”

Recent, Pro TV a anunțat prin intermediul unui comunicat faptul că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au decis să revină la prima lor mare dragoste. 

​„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net