Jesica Zamfir, decizie radicală. Ce se întâmplă în viața ei, de jumătate de an

#Exclusiv Click!

Jesica Zamfir (37 de ani), fosta câștigătoare a sezonul 4 „MasterChef’, de la PRO-TV, este decisă pe zi ce trece să arate din ce în ce mai bine. Contactată de Click!, specialista în gastronomie, ne-a mărturisit ce loc important ocupă, acum, sportul, în viața sa.

„Când înaintezi în vârstă realizezi că trebuie să ai mai multă grijă de corpul tău pentru că nu te mai ascultă. Numai merge să îți bați joc de el cu toate alimentele nesătoase sau nopți nedormite cum făceam ca la 20 de ani! Am început să fac sport prin octombrie, am început să am rutina mea atunci când am realizat că mă apropii de vârstă de 40 ani”, a spus Jesica Zamfir pentru Click!

Program riguros

Jesica Zamfir ne-a mai mărturisit că pentru rezultatele la care visează și speră să le atingă cu timpul este foarte exigentă cu ea însăși:

„Dimineața după ce las băieții la școală și grădiniță merg pe Lacul Morii și îmi fac plimbarea de 5 kilometri în pas alergător și câteva exerciții de streching și yoga când permite vremea. Revin acasă după aproximativ două ore de mișcare și îmi încep ziua cu mai multă energie și mai mult elan. Mi-ar fi plăcut să fac asta alături de cineva, dar deocamdată nu am nici o prietenă care să vrea să alerge de la 8 la 10 dimineață de luni până vineri alături de mine. Partea bună e că mă simt foarte bine și sunt motivată iar partea mai puțin bună e că nu am slăbit mare lucru, undeva la 2-3 kg dar nu mă las învinsă, așa cum nu mă las niciodată! Am eu o vorbă doar curajoșii devin campioni”.

Click! spune

În urmă cu opt ani, Jesica Zamfir câștiga premiul cel mare, 50.000 de euro, în sezonul patru al concursului culinar „MasterChef”, difuzat de Pro TV. De atunci, viața ei a fost plină de suișuri și de coborâșuri mai ales că a încercat să se lanseze în afaceri, însă fără prea mare succes, deschizându-și un restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net