De ce s-a îngrășat Jesica Zamfir, fosta câștigătoare de la MasterChef! Vedeta ne-a spus totul

#Exclusiv Click!

Jessica Zamfir (37 de ani), câștigătoarea sezonului 4 MasterChef, din 2014, ne-a mărturisit cum a reușit să slăbească cinci kilograme într-o lună, dar și care este motivul pentru care s-a îngrășat.

Jessica Zamfir are doi băieți frumoși, Sergiu (11 ani) și Victor (2 ani și jumătate), cu care se mândrește peste tot unde merge în lume. Însă, chiar dacă acești doi băieței au reușit să îi aducă în suflet doar bucurie, bruneta ne-a dezvăluit și care este necazul după ce a devenit mamă.

„Am rămas cu 74 de kilograme după naștere și vreau să ajung la 60”, ne-a spus Jesica Zamfir.

Însă, cu multă disciplină alimentară, Jessica a reușit, într-o lună, să slăbească 5 kilograme .

„M-am organizat cu mese fixe și am ales o dietă bazată pe deficit caloric. Este important să faci si puțină mișcare. Dar la mine problema era ca nu mă odihneam suficient. Să dormi este foarte important. Din cauza oboselii ai tendința să mănânci orice ai în frigider oricând. Corpul cere odihnă și tu îi dai energie din ciugulit dulciuri și alte lucruri nesănătoase”, a mai spus Jesica Zamfir pentru Click!

Jessica Zamfir, plină de speranțe

Câștigătoarea sezonului 4 MasterChef, din 2014, ne-a mai mărturisit că, indiferent de programul încărcat pe care îl are, nu renunță la o alimentație sănătoasă pe care și-a impus-o de ceva timp:

„Abia aștept să dau jos și restul de kilograme și să mă bucur mai mult de hainele mele și mai ales de sănătate. Îmi place să alerg, să mă cațăr, să mă joc cu copiii, dar kilogramele în plus îmi dau bătai de cap și mă fac să gâfâi rapid”.

Click! spune

În urmă cu opt ani, Jesica Zamfir câștiga premiul cel mare, 50.000 de euro, în sezonul patru al concursului culinar „MasterChef”, difuzat de Pro TV. De atunci, viața ei a fost plină de suișuri și de coborâșuri mai ales că a încercat să se lanseze în afaceri, însă fără prea mare succes, deschizându-și un restaurant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net