Jesica Zamfir, pe masa de operație: „Nu reușesc deloc să…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jesica Zamfir (36 de ani) urmează să ajungă, în perioada următoare, pe masa de operație. Fosta câștigătoare de la MasterChef, din sezonul 4, ne-a mărturisit că vrea să își facă, cât de curând, o intervenție pentru micșorare a burții, pentru a reveni la formele inițiale pe care le avea acum câțiva ani.

Jesica Zamfir este mama a doi copilași, Sergiu (în vârstă de 11 anișori) și Victor, care are doi ani și jumătate. Cele două nașteri au reușit să îi afecteze, spune ea, aspectul fizic destul de mult, încât acum vrea să își facă o intervenție estetică, pentru a se simți bine în pielea sa:

„În perioada aceasta am programată o evaluare la un medic estetician pentru că îmi doresc să mă operez, să îmi fac o abdominoplatie (operație pentru micșorarea burții – n.r) din cauza că nu reușesc deloc să scap de burta de după naștere. Sunt demoralizată de kilogramele în plus și nu reușesc să îmi recapăt forma. Vreau să încep o nouă viață și să mă gândesc un pic mai mult la mine. Trec anii și simt că nu mă bucur deloc de tot ce este frumos în jurul meu.

Am vreo 10 kilograme în plus, iar partea cu abdomenul mă supără rău de tot. Încă îmi mai spun oamenii că sunt însărcinată, după două nașteri, pentru că a rămas un surplus de piele în acea zonă. Nu pot să port haine mulate și nici la plajă nu mă simt bine deloc. Au apărut atâtea lucruri noi pe piață și aș vrea să încerc și eu. În prezent am 70 de kilograme, dar vrea să mai slăbesc cel puțin 10. Mă lupt cu dietele, dar fără rezultate, și vârstă își spune cuvântul. Sport nu fac, pentru că nu am timp. Muncesc mult și copiii îmi ocupă foarte mult timp”, a declarat, Jesica Zamfir, pentru Click!

Click! spune

Jesica Zamfir este împietrită de durere, în multe momente din zi, din cauza fiului său cel mare, Sergiu, care a fost diagnosticat, încă de mic, cu autism.

„Când Sergiu a venit pe lume pregătisem pentru el o mulțime de planuri. În mintea mea, Sergiu trebuia să fie cel puțin actor la Hollywood, să cânte la pian, să practice cel puțin un sport, să ia numai premiul întâi, să fie sociabil și iubit de lume, să aibă mulți prieteni, să citească multe cărți, ca să poată să vorbească frumos în public și să fie el mândria familiei”, ne spunea, Jesica Zamfir, recent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net