Jesica Zamfir, fosta câștigătoare de la MasterChef, s-a reinventat profesional! Uite ce face acum vedeta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Acum nouă ani câștigat sezonul 4 din „MasterChef” şi premiul de 50.000 de euro, dar nu trăiește în puf. Jesica Zamfir (37 de ani) a întâmpinat multe dificultăţi între timp şi luptă ca o leoaică pentru binele familiei sale. Muncește din zori şi până în noapte pentru fiecare bănuț. Contactată de reporterii Click!, Jesica a mărturisit că a fost nevoită se se reinventeze după ce a dat faliment cu restaurantul său.

Să trăieşti din propriul business nu este uşor şi nu este pentru oricine. Aşa este şi în cazul celei care a primit în 2014 trofeul MasterChef. Banii câştigaţi atunci, 50.000 de euro, s-au dus repede. Iar propriul restaurant, deschis împreună cu soţul ei, a dat faliment... Însă Jesica nu a renunţat niciodată.Familia sa, soțul Ștefan – cu care este căsătorită de 17 ani și cei doi copii ai lor, Sergiu (12 ani) și Victor (3 ani) îi dau multă putere de câte ori trebuie să o ia de la zero.

„Am scos pe piață un nou proiect culinar și de divertisment. Este vorba despre un live cooking show, pentru evenimente private și nu numai. Este un concept la care am lucrat împreună cu chef Razesu, un chef bucătar foarte cunoscut şi apreciat din zona Bucovinei. Gătim live în fața publicului. Sperăm și ne dorim să facem treabă bună pentru cei ce ne caută. Noi promitem calitate! Despre mine, eu aș putea să spun că sunt un bucătarul modern, ușor fițos, iar despre chef Razesu spun că este un bucătar tradițional al gusturilor autentice românești”, a declarat Jesica Zamfir, în exclusivitate pentru Click!

Noul show prezentat de Jesica și partenerul său de gătit are și alte surprize, nu doar pentru papilele gustative:

„Avem pregătită și un fel de regie, am stabilit un program anume. În tot acest proiect, fiecare gătește preparatul său la băncuța lui de lucru, dar pe tot parcursul show-ului nostru apar și tot felul de artificii și tehnici de gătit. În plus avem și tot felul de șicanări între noi, care stârnesc interesul și amuzamentul publicului”.

În afară de acest show culinar, în prezent Jesica mai lucrează și pentru restaurante şi firme de organizare de evenimente sau diverse proiecte, în calitate de consultant culinar.

Jesica Zamfir a mai povestit, pentru Click!, că atitudinea sa în faţa greutăţilor vieţii se datorează educaţiei primite de la părinţi. A fost crescută „militărește” de tatăl ei, pe care l-a văzut întotdeauna ca pe un erou și căruia, în adolescență, a vrut să-i dedice o carte, „Cameleonul”, căci a apreciat mereu capacitatea da a se reinventa. Aşa cum demonstrează şi ea că face de câte ori o încearcă viaţa.

Nu a avut tinerețe ușoară, dar asta a determinat-o de fiecare dată și mai mult să își dorească să se realizeze și să fie independentă financiar. Familia Jesicăi a schimbat mai multe locuințe, atât în oraș, cât și la țară. Cu toate acestea, ea a fost mereu preocupată de educația ei, a absolvit un liceu cu profil tehnic și a urmat cursurile unei facultîţi din Ploiești. Apoi şi-a descoperit pasiunea pentru actorie, căci frecventa des spectacolele de la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești. A făcut parte dintr-o trupă de teatru de amatori, la un moment dat, însă dificultățile financiare nu i-au permis să urmeze acest drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net