Ce dorințe are Jesica Zamfir pentru noul an! Nu o să îți vină să crezi ce își dorește câștigătoarea de la MasterChef

#Exclusiv Click!

Jesica Zamfir (36 de ani), câștigătoarea a sezonului 4 din “MasterChef” și a premiului de 50.000 de euro, este un munte de ambiție. Aceasta are o familie frumoasă, este căsătorită de 17 ani ani, cu un bărbat cu care are doi băieți frumoși: Sergiu (12 ani) și Victor (3 ani). Pentru ei, aceasta ne-a mărturisit că muncește din zi în noapte.

Multe persoane aleg ca la început de an să își traseze o listă de priorități, lucru pe care l-a făcut și Jesica Zamfir la început de an. Am stat de vorbă cu ea și am reușit să aflăm ce își dorește aceasta:

„Anul trecut am avut o listă mai mică pe care am bifat-o toată și dacă am văzut că îmi iese tot ce mi-am propus, anul ăsta am făcut o lista cu 100 de dorințe și obiective. Sper să le ating pe toate. Cu cât am mai multe dorințe pe listă de făcut cu atât am mai multe șanse să le îndeplinesc…părerea mea.

Mi-am propus ca anul acesta să îmi cumpăr o casă, să deschid din nou o locație cu mâncare ca acasă și îmi doresc să am mai multă grijă de mine atât fizic cât și mental. Îmi doresc și să călătoresc mai mult, astfel, că mi-am pus deja pe listă câteva destinații pentru vizitat. Mi-am propus ca anul acesta să îmi petrec mai mult timp cu familia mea, să îmi sun mai des prietenii și tot așa”, a spus Jesica Zamfir, în exclusivitate, pentru Click!.

De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit și faptul că își dorește să acorde o importanță aparte dezvoltării sale intelectuale dar și celor doi micuți pe care îi are: Sergiu și Victor:

„Mi-am propus ca anul acesta să citesc mai mult și să ajut mai mult. Cât despre dorințele ce le am legate de băieții mei frumoși sunt deja din alt univers, este un alt subiect”, a mai precizat vedeta.

Suferință lăuntrică

Pe lângă zâmbetul sugubăț pe care îl afișează zi de zi, Jesica Zamfir poartă o mare suferință în suflet și anume că fiul său cel mare, Sergiu a fost diagnosticat încă din pruncie, de către medici, ca având autism.

„Pentru Sergiu eu sunt cea mai importantă persoană. Eu lui îi sunt și prietenă și terapeut uneori, alteori profesor, dar cel mai mult sunt mama care îi este alături la orice. Fiecare „treaptă” pe care o urcă sau o coboară el, eu îi sunt mereu în spate să îl susțin. Lângă mine se simte în siguranță, se simte apreciat, curajos, inteligent și cel mai bun copil din lume. Nu este cel mai vorbareț copil din lume dar se străduiește.

A crescut și a început să devină sfătuitorul meu. Decidem împreună ce să gătit, cum să mă îmbrac eu sau el, ce cumpăram sau unde să ne petrecem zilele libere. E mereu de ajutor când am nevoie, mai ales în creșterea frățiorului său mai mic. Încă nu are o iubită, dar îl văd că îi sclipesc ochii în fața unor fetițe. Abia aștept să-l văd de mână cu o domnișoară, ar fi încă un pas în plus”, ne spunea Jesica Zamfir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net