Jesica Zamfir și-a dus copiii în vacanță la munte cu trenul. Cum s-a descurcat cu micuții: „Mereu mă păstrez calmă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jesica Zamfir, câștigatoarea sezonul 4 din „MasterChef”, a fost weekend-ul trecut cu cei doi prichindei pe care îi are: Victor, de trei anișori și Sergiu, un puști ambițios de 14 ani, ce a fost diagnosticat încă din pruncie, de către medici, ca având autism la munte, cu trenul. Contactată de Click!, Jesica ne-a mărturisit cum au reacționat cei doi băieței atunci când au văzut trenul.

„Când au văzut trenul au zis că este metrou după care au zic că seamănă cu metroul. Am fost weekend-ul trecut, la munte, două zile, în Sinaia. Pentru ei a fost frumos, dar pentru mine a fost foarte greu cu un copil de trei ani și Sergiu cu problemele sale. Ei s-au distrat dar pentru mine a fost destul de obositor. Nu am mai găsit bilete cu loc și a trebuit să călătorim în picioare. Pentru cel mic o domnișoară drăguță s-a oferit să îl țină în brațe, pe tot parcursul drumului, iar pe la jumătatea drumului s-a eliberat un scaun unde a stat și Sergiu”, ne-a spus Jesica Zamfir.

Suferință în tăcere

Jesica Zamfir ne-a dat de înțeles că suferă enorm atunci când vede că unele persoane se uită altfel decât ar trebui la Sergiu (copilul cel mare diagnosticat cu autism – n.r):

„Am observant că unii oameni sunt amabili și empatici alții se uită curioși iar unii sunt cu ochii să te critice. Nu e ușor dar mereu mă păstrez calmă, doar așa îi învăț și pe ei să aibă răbdare și să nu se lase afectați de părerile oamenilor din jur. Eu mereu m-am uitat doar la mine în ograda mea și nu m-a interesat ce fac ceilalți”.

Distracție în toi

Pe lângă faptul că cei doi prichindei au avut o nouă experiență în viața lor cei trei s-au bucurat de aerul curat de la munte, de timpul petrecut împreună, mai ales că au făcut și o oprire la o terasă și au mers și cu telecabina.

„Am fost cu telecabina până la 1400 metri, nu am mai găsit zăpadă dar ne-am bucurat de peisaj și aer curat. Ultima zi nu am mai rămas la hotel, am renunțat la o noapte și am venit acasă, erau obosiți și nici eu nu mai aveam răbdare”, a mai adăugat Jesica Zamfir pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
erika isac instagram jpg
ramona dumitrescu instagram jpg
alina ceusan instagram jpg
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net