Ce spune Chef Cătălin Scărlătescu despre relația cu iubita Doina Teodoru și noul sezon MasterChef de la PROTV! "Dacă nu a dispărut după trei ani de zile..."

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chef Cătălin Scărlătescu (51 de ani) este extrem de încântat de revenirea "acasă", la PROTV!

Echipa MasterChef România este completă, Gina Pistol li s-a alăturat celor trei jurați, așa că poate să înceapă competiția! Chef Scărlătescu îl aprobă din plin pe Victor Pițurcă și e de părere, la fel ca celebrul antrenor, că "echipa care joacă bine nu se schimbă niciodată!" Click! a aflat de la Chef Cătălin  Scărlătescu cum este revenirea la MasterChef România de la PROTV dar și relația sa cu actrița Doina Teodoru.

Sezonul nou, v-ați reîntors acasă, cum este?

Este sezonul nou. Noul 9. Foarte, foarte, foarte, foarte emoționant a fost la început, dar după prima zi de filmare zici că n-am plecat de aici niciodată în viața mea. E foarte, foarte spectaculos acesta!

Cu noi a început jurizarea în lumea noastră a gătitului în România. Așa că nu pot decât să mă bucur că lumea apreciază.Am văzut reacțiile oamenilor pe stradă. Adică eu în această toată perioadă am rămas pe "mastere". Îmi strigă lumea pe stradă, chiar dacă nu mai eram "masteri".Abia aștept să încep zilele de filmare cu jurații, cu concurenții!

Sunteți în echipă completă, practic între prieteni, așa, cu Florin, cu Chef Bontea...

Nu suntem echipă completă. Suntem de “The Team”. Adică, mai bine de atât nu ți s-a putut întâmpla niciodată. Echipa asta a făcut cel mai mare rating ever! Și cum a spus Pițurcă, echipa care joacă bine nu se schimbă niciodată!

Felul de mâncare preferat al lui Chef Cătălin Scărlătescu?

Felul de mâncare preferat al lui Chef Cătălin Scălătescu e mâncarea comestibilă. Eu mănânc orice. Mai fac nazuri așa, mai strâmb și eu din nas, că trebuie să fiu și eu aricios pe undeva.Dar, nu, mănânc orice. Absolut orice.

De la ce intervin divergențe între jurații?

Păi, în primul rând, de la căldură. Când unuia dintre ei i se încinge creierul. De obicei, ne certăm, și prietenii se ceartă între ei. Nu de la decizii, nu. Suntem trei bucătari munciți în meseria asta și știm să luăm decizii frumoase. Așa că, nu de la mâncare. Ceva, nu știu, ne enervează. Bate decorul pe...nu știu, întârzierea lui...

Gina  Pistol completează perfect echipa, cum se zice!

Gina tot timpul a reușit să facă legătura între noi. E sora noastră. Ceva ce lipsea de mult.

Vara asta  cum o să fie pentru Chef Scărlătescu?

Foarte călduroasă și foarte plină de muncă.

Vacanțe?

Fără vacanțe. Avem de filmat până undeva în luna septembrie. Așa că singurele câteva mici vacanțe vor fi ieșirile din platou, dar și atunci vom munci cu drag și spor.

Obișnuiați să mergeți cu barca...

Da. În pauze am să mă urc pe o barcă și am să ies pe mare. Ce să fac? Altceva nu mai fac.

Doina ce face? Cum e să gătiți împreună? Am văzut că aveți un proiect foarte frumos.

Doina, ce să facă? Doina e puțin în concediu. După care începe. Ea muncește. Ea are teatrul care o ține în viață. Pentru teatru trăiește. Urmează să mai facem și alte chestii împreună, dar, deocamdată, eu sunt concentrat pe MasterChef!

Cât de bine vă completați?

Dacă nu a dispărut după trei ani de zile, se pare că ne completăm foarte bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
englez mancare romaneasca jpg
image
image
image
image
image
image
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
oana mizil alearga jpeg
catinca roman jpg
nicki minaj instagram jpg
banner theo rose png
andreea sasu philipp plein colaj instagram jpg
grasu xxl facebook jpg
jon landau captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net