Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru noi”

#Exclusiv Click!

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, formează un cuplu de trei ani, iar până acum au rezistat, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Secretul lor sunt vacanțele lungi, iar anul acesta au bătut recordul la capitolul destinații vizitate. Revenită la muncă după vacanță, Doina a dat și o fugă la medicul dermatolog. 

Actrița Doina Teodoru (34 de ani) și chef Cătălin Scărlatescu (51 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și mai aventuroase cupluri din show-biz. Cei doi sunt împreună de trei ani de zile și se înțeleg de minune. 

Anul acesta, au vrut să petreacă mai mult timp în cuplu, amândoi fiind de obicei implicați în proiecte profesionale de anvergură. 

Doina și Cătălin au profitat din plin de mutarea chef-iIor de la Antenă la Pro Tv, și având mai mult timp liber, în prima jumătate a anului, au bătut recordul la vacanțe. 

Câte țări au vizitat Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu de la începutul anului? 

De la începutul anului până acum, Doina și Cătălin au vizitat nu mai puțin de șase țări. 

„Una din dorințele pe care mi le-am pus la începutul anului a fost să avem mai mult timp pentru noi și implicit, să putem călători mai mult. Suntem la jumătatea anului si deja pot spune că ne-am atins obiectivele.

 Anul acesta, am văzut mai multe țări: Grecia, Italia, Franța, Albania, Serbia și Thailanda. Momentan, nu mai planificăm nicio altă călătorie. În scurt timp, începem amândoi treaba și acesta va fi focusul nostru principal”, a mărturisit frumoasa actriță, pentru Click!

Doina Teodoru: „Thailanda e preferata mea!”

Frumoasa actriță din serialul „Camera 609” (de la Antena 1) ne-a mărturisit că destinația ei preferată rămâne totuși exotica Thailandă, pe care nu a ratat-o timp de 10 ierni la rând. 

„Destinația mea preferată este Thailanda. De zece ani reușesc să fentez o lună din iarnă, plecând acolo. Nu îmi place deloc frigul”, a mai spus Doina, pentru Click!

De ce a ajuns Doina Teodoru la dermatolog? La ce tratament a apelat actrița? „Nu ai nevoie de o ocazie specială ca să te îngrijești”

Deși are doar 34 de ani și un ten de invidiat, Doina nu uită să se îngrijească, așa că a dat o fugă și la medicul dermatolog imediat ce a revenit din vacanță, pentru a începe o serie de tratamente non-invazive. 

„Tratamentul pe care am ales să îl fac nu are neapărat legătură cu vacanțele. Cred că nu ai nevoie de o ocazie specială ca să te îngrijești.

Este, mai degrabă, o normalitate. Tenul meu este uscat și caut să îi mențin o hidratare optimă. 

După ce am făcut la clinică o analiză amănunțită a tenului, cu revoluționarul aparat Observ 520x, doamna doctor Dana Bratu mi-a recomandat să fac pentru început DermaLinfusion, un tratament în trei paşi, realizaţi simultan: exfoliere, extracţie şi infuzare cu diverse serumuri”, a  declarat Doina Teodoru, pentru Click!

Doctor Dana Bratu: „ Am descoperit riduri fine în zona frunţii”

Astfel, actriţa a descoperit inițial beneficiile unui aparat tip robot, care ajută pacienţii să afle, prin analiză detaliată, ce se întâmplă cu pielea lor, dincolo de ceea ce putem observa la o primă vedere.

„Vorbim despre un aparat care funcţionează întocmai ca un observator şi care face o analiză profundă a pielii, de la textură, la pori şi la vascularizaţie. Cu ajutorul său, putem diferenţia, de pildă, meleasma situată la nivel epidermic, de cea aflată la nivel dermic. 

În cazul pacientei noastre, am descoperit riduri fine în zona frunţii, pori dilataţi, însă în limite normale, şi o pierdere a volumului în zona de midface, aspecte fireşti odată cu înaintarea în vârstă”, a explicat doctorul Dana Bratu, specialistă în dermatologie şi estetică, cea care, de altfel, s-a și ocupat de procedurile pe care Doina Teodoru le -a urmat. 

În urma analizei, Doina Teodoru a urmat un tratament în trei paşi, realizaţi simultan: exfoliere, extracţie şi infuzare cu substanţe alese în funcţie de afecţiuni.

„Pacienta s-a bucurat de beneficiile unei proceduri non-invazive, Dermalinfusion, ideală pentru toate tipurile de piele şi care nu are nevoie de timp de recuperare. 

Este singurul tratament de specialitate cu dozare optimă a sărurilor şi vitaminelor, pentru rezultate imediate şi de lungă durată. Graţie acţiunii simultane, oferă mai multe beneficii, într-o singură şedinţă. 

Pentru că procedura este secvenţială, nu simultană, eliminăm diferenţele de timp dintre exfoliere şi aplicarea serului. Pielea experimentează astfel o penetrare maximă a ingredientelor active la adâncimi optime”, ne-a mai spus Dana Bratu, medic specialist dermatolog. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net