Cum a cucerit-o Smiley pe Gina Pistol la capitolul mâncare! "Prima dată l-am cucerit eu cu gomboți cu prune!"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România! De azi au început filmările celui mai așteptat show de cooking de la PROTV! 

Revederea dintre simpatica prezentatoare TV și cei trei jurați Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o întâlnire cu prieteni apropiați! Toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze și s-au simțit ca acasă! Iar noi, cei de la Click!, le-am fost alături vedetelor în prima zi de filmare!

Gina Pistol s-a declarat fericită că și-a reluat activitatea dragă sufletului ei și se simțea mai pregătită ca niciodată să înceapă noul sezon MasterChef! Ce echipă frumoasă face pe platoul de filmare de la PROTV dar și cât de bine și liniște este la ea acasă și ce frumos se completează cu Smiley în creșterea micuței Josephine, Gina Pistol ne-a povestit cu zâmbetul pe buze! Am aflat și cu ce mâncare a cucerit-o iubitul ei soț!

Gina, cum este revenirea în noul sezon Masterchef?

Să știi că s-a întâmplat la momentul potrivit. S-a întâmplat când chiar simțeam nevoia să ies un pic din bârlog.

Și faptul că sunteți în aceeași echipă...

Și faptul că suntem în aceeași echipă îmi e de mare ajutor. Ne știm foarte bine. Avem o chimie, avem o... Și ne știm foarte bine!

Ați dezvoltat între timp și o relație de prietenie?

Da, da, da.

Când ai primit propunerea de a reveni la PROTV, cum a fost?

A venit într-un moment foarte bun. Adică când chiar simțeam că aș vrea să mă reîntorc. 

Cum crezi că o să fie acest nou sezon? Concurenții? Ce așteptări ai?

Abia aștept să cunosc concurenții din sezonul acesta. Abia aștept să aud povești de viață faine. Abia aștept să văd cine câștigă sezonul 9. Și aștept cu nerăbdare fiecare etapă din această competiție.

Ce ai învățat? Nu știu, rețeta, cea mai tare rețetă pe care ai învățat-o de la Chefi?

Am învățat să fac o friptură de vită foarte bună la grătar. Adică mi-a zis Florin câteva chestii pe care nu le știam și iese într-adevăr ca la restaurant. Eu tot mai strig după Sorin să mă învețe, să fac un burrito. Burrito vreau să gătesc pentru bărbatul meu! O să-i zic că eu am inventat rețeta.

Ziceai că Andrei, soțul tău, te-a cucerit cu macaroane cu brânză...

Andrei m-a cucerit cu macaroane cu brânză. Dar, prima dată l-am cucerit eu cu gomboți. Gomboți cu prune. Și după a vrut să-mi arate că și el știe macaroane cu brânză și iată-ne, șapte ani și un copil mai târziu.

Dar tu gătești foarte des acasă? Mai ales pentru micuță...

Gătesc, dar mă ajută și bonă atunci când nu pot eu și asta e. Eu fac cumpărăturile. Dar când este ea liberă, atunci mă ocup de alimentația lui Josephine.

Ai o alimentație anume pentru micuță? De exemplu ceva din care nu are voie să guste?

Din zahăr. Am învățat-o că zahărul e otravă. Nu vreau să-i dau zahăr. Așa gândesc eu, poate gândesc greşit... dar nu-i dau!

De obicei îl înlocuiești cu miere sau ce?

Și cu miere, dar nici nu simte nevoia să mănânce zahăr. Și găsesc înlocuitori mai sănătoși pentru copii. Asta e singura chestie de care aș vrea să se țină toată viața. Și în rest, încerc să-i dau își eu cam cum am mâncat noi când eram mici. Mai sănătos, mai bio.

Cum te completezi cu Andrei în creșterea lui Josephine?

Josephine este încă lipită foarte mult de mine, dar și Andrei face o treabă minunată. Dacă suntem amândoi acasă, cu siguranță mă alege pe mine și plânge doar după mine. Când sunt ei amândoi acasă, sunt pe distracție, pe dans. Când suntem toți trei, pe mine mă alege. Când este el cu Josephine, e tati în sus, tati în jos.

El nu a întâmpinat dificultăți când a stat singur cu Josephine?

Nu, nu. Nu-mi este teamă să îi las singuri acasă. Se descurcă foarte bine.

Soțul te sprijină... Sunteți amândoi în același trust acum.

Nu-i doar vorba de bani. Unii cred că am ajuns pe pile acolo... Cred că de-a lungul timpului am dovedit că am calități suficiente încât să nu am nevoie de pile să intru undeva. Au mai fost și discuții de-astea, comentarii.

Dacă ar fi să vorbim că tot suntem aici la o emisiune de mâncare, care este mâncarea ta preferată? Și dacă îți e poftă de ceva anume...

Varză călită, dar din aceea acră. Varză călită și băgată la cuptor şi uscată. Mănânc din aceea și caldă și rece. Și dacă mai am și o baghetă și scot miezul și bag varză călită în ea, deci mănânc și plâng!

De la mama ta ce ai învățat?

De la mama? Păi, gomboții îi știu de la ea. De la mazăre până la toate mâncărurile românești, simple, tradiționale.

Nu ești pretențioasă la mâncare...

Nu, iubesc mâncarea și ea mă iubește pe mine. Avem o relație atât de frumoasă! Ea e a doua după bărbatul meu...

Jurnaliștii au fost jurizați de cei trei Chefi!

Dacă tot s-a dat startul filmărilor pentru noul sezon MasterChef România, producătorii s-au gândit că ar fi bine ca o echipă de jurnaliști să experimenteze "la cald" emoțiile concurenților.

Click! nu a lipsit din culisele MasterChef România și a gătit "sub presiune" în platoul de la PROTV. Am făcut echipă bună cu alți 4 colegi de presă și ne-am pus pe treabă. După ce am primit ingredientele și Gina Pistol ne-a spus că nu avem voie să gătim decât cu 5, maxim 6 produse din coș, s-a adjudecat. A treia echipă de jurnaliști din care a făcut parte și Click! a decis să pregătească o ruladă, gen pancakes, cu sos de zahăr caramelizat și coacăze roșii. Preparatul nu a ieșit ca la carte, dar ne-am străduit, presiunea a fost mare, timpul se scurgea rapid și când să punem compoziția pe foc, mai să nu apucăm să terminăm pentru că timpul alocat gătitului era pe cale să se termine. Important este că sosul dulceag a salvat preparatul în echipa noastră iar jurații de la MasterChef au fost corecți cu jurnaliștii! Chef Scărlătescu ne-a dat un mare "Da", ne-a salvat sosul, Chef Florin Dumitrescu a optat pentru "Nu", iar Chef Sorin Bontea ne-a dat un "Da", așa că nu ne-am făcut de râs, însă, s-ar fi putut mai bine! Chef Cătălin Scărlătescu ne-a dat șorțul pentru Click! Nu de alta dar am salvat preparatul cu sosul dulce din zahăr caramelizat iar reportera noastră, Dana Popa, a fost norocoasă și inspirată!

Sunt emoții mari, mai ales când se gătește în stres, atunci când timpul este limitat și trebuie să te descurci doar cu câteva ingrediente! A fost o experiență de neuitat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net