Anunțul făcut de Răzvan Fodor. Ce a declarat, după ce toată lumea se așteaptă să fie prezentatorul Masterchef

Răzvan Fodor a anunțat recent că se bucură să fie prezentatorul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Mulți telespectatori au fost mai mult decât convinși că fostul prezentator „MasterChef” s-a reîntors la cârma emisiunii de pe Pro TV. Unde va putea fi văzut recent de către cei de acasă. 

Răzvan Fodor / foto: Social media
Răzvan Fodor / foto: Social media

„Splash! Vedete la apă”, reality-show-ul care le provoacă pe vedete să facă față provocărilor în apă. La cârma acestui show se află pe post de prezentator nimeni-altul decât Răzvan Fodor. 

Răzvan Fodor, noul prezentator „Splash! Vedete la apă”

Recent, soțul Irinei Fodor a mărturisit că a acceptat propunerea de a face parte din echipa „Splash! Vedete la apă”. Răzvan Fodor a avut grijă să îi anunțe pe telespectatori că noul sezon va fi unul interesant, plin de provocări. 

„Mă bucur foarte tare să am alături atâția oameni curajoși, care au îmbrățișat provocarea Splash! Vedete la apă, mai ales că, alături de mulți dintre ei, am avut ocazia să lucrez și în alte proiecte din cadrul trustului. Se anunță un sezon incitant, plin de provocări și cu multă distracție!”, a spus Răzvan Fodor, la Antena 1

„Propunerea de a fi parte din echipa de prezentare de la Splash! Vedete la apă m-a bucurat și m-a provocat, în același timp, deși am râs mult cu producatorii și cu echipa pe tema faptului că mi-am înfrânt orice teamă legată de apa la Power Couple, deci acum sunt în siguranță.

Așa că, ne adunăm să ne distrăm împreună și să vedem salturi care mai de care mai spectaculoase. Divertismentul este drumul pe care vreau sa merg în televiziune, pentru că simt că mi se potrivește cel mai bine în acest moment!”, a mai spus și Anamaria Ionescu, cea care li s-a alăturat lui Răzvan Fodor şi Ramonei Olaru în echipa de prezentare a show-ului de la Antena 1.

Totodată, Ramona Olaru a transmis un mesaj plin de optimism: „Sezonul este unul spectaculos, plin de energie, cu atât mai mult cu cât participanții sunt parte dintre proiectele Antena 1! Așadar, pregătiți-vă să vedeți un altfel de content, dar același nivel de stres pentru concurenți!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
3 monica pop jpg jpeg
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
image
actualitate.net
image
actualitate.net