Ce diferență imensă de vârstă este între Irina Fodor și Răzvan Fodor. Prezentatoarea de la Asia Express este mult mai mică

Ultima actualizare:

S-a aflat un detaliu important din relația lui Răzvan Fodor cu Irina. El este mai în vârstă ca ea cu 13 ani, însă asta nu îi împiedică să aibă o relație minunată. Cei doi formează un cuplu de nu mai puțin de 14 ani și au împreună o fiică. În plus, frumosul cuplu nu ratează nicio ocazie și își arate iubirea de câte ori au ocazia. 

Ce diferență imensă de vârstă este între Irina Fodor și Răzvan Fodor
Ce diferență imensă de vârstă este între Irina Fodor și Răzvan Fodor

Diferența de vârstă dintre Răzvan Fodor și Irina

Răzvan și Irina Fodor au vorbit de multe ori despre începutul relației lor, cât și despre frumoasa căsnicie pe care o au de mai bine de 13 ani, însă puțini știu faptul că el are vârsta de 48 de ani, iar ea doar 35. Ei bine, la un simplu calcul oricine își poate da seama că este o diferență de vârstă de 13 ani, însă se pare că relația dintre cei doi nu a avut de suferit din cauza acestui aspect.

Cum s-au cunoscut cei doi Răzvan și Irina

Răzvan și Irina Fodor - Foto: Instagram
Răzvan și Irina Fodor - Foto: Instagram

Răzvan Fodor a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars despre relația pe care o are cu soția lui, Irina Fodor. Prezentatorul TV a povestit despre momentul în care s-a îndrăgostit de femeia care l-a cucerit încă din prima clipă.

„Faptul că am căutat-o pe Irina, dar nu pe ea, căutam o parteneră de viață. Am căutat timp de 4 ani de zile într-un București al anilor 2000. Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială. Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. Am terminat ziua de filmare, am bălit, dar bălit decent așa.

Și m-am dus la ea și i-am spus: "vezi că durează până vă duce mașina specială acasă după ce se termină filmările, daca vrei te duc eu." Ea mi-a zis: "nu". Am zis ok și am plecat. Povestea este foarte lungă, ideea e că ne-am reîntâlnit după multe luni și eu eram ușor curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva pentru că la prima noastră întâlnire și-a lăsat o geantă lângă masă și am văzut în geantă o carte.

Ne-am mai întâlnit de două ori, dar nu a existat niciun pupic, nimic, voiam doar să o ascult. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni, am niște prieteni cu glume dubioase și am văzut că duce la un umor sub orice critică. I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine", a spus Răzvan Fodor despre începutul relație cu Irina.

Diferența de vârstă, motiv de glumă 

Diferența de vârstă a fost pentru Irina Fodor un motiv de glumă. Aceasta a spus de mai multe ori că degeaba are artistul o soție mai tânără pentru că este mai uitucă decât el. În anul 2010, pe când au făcut cununia civilă, Irina Stan pe numele ei de la acea vreme, și-a uitat buletinul acasă.

Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-și uite buletinul și, odată ajunși la starea civilă, am constat că uitucă am fost eu. Am făcut slalom prin București și am reușit să mă întorc la timp că să semnez actele și să devin Irina Fodor”, spunea atunci soția lui Răzvan Fodor.

Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: Te rog să nu uiți să …”, spunea Irina Fodor.

Irina Fodor își demonstrează dragostea 

Totodată, și Irina Fodor obișnuiește să îi demonstreze dragostea ori de câte ori are ocazia, prin lucruri mici și cuvinte care înseamnă, de fapt, foarte mult. „Puștiule, te-am sunat și azi-dimineață, la prima oră, dar parcă nu-mi ajunge, așa că îți mai zic și aici: La mulți ani fericiți, împliniți, sănătoși! Te iubesc de la capătul lumii și de mii de ori înapoi!!! În orice emisferă ne-am fi întâlnit, tot suflete-pereche am fi fost! PS: Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum și te-aș vedea pe stradă azi, mi s-ar pune iar pata pe tine, atât să știi!’, a scris Irina Fodor pe Instagram, în dreptul mai multor imagini cu ea și cu actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net