Irina Fodor, schimbare totală de look. Vedeta de la Antena 1 e de nerecunoscut. „Îți stă foarte bine"

Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune Irina Fodor și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look radicală, trecând de la părul drept la o coafură creță. Cunoscută pentru prezentarea emisiunilor de succes "America Express" și "Chefi la Cuțite" de la Antena 1, Irina Fodor a devenit un nume apreciat în lumea media românească.

Irina Fodor. Foto: arhiva.
Irina Fodor. Foto: arhiva.

Pe rețelele sociale, Irina a împărtășit procesul acestei transformări, dezvăluind că schimbarea nu a durat mai mult de 4 ore și jumătate.

Schimbarea de look nu a durat mai mult de 4 ore și jumătate

Cu umor, ea a mărturisit că ar putea chiar să își înrămeze imaginile cu noul său look, deoarece o astfel de transformare nu se întâmplă în mod frecvent.

Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, mesajul postat de Irina Fodor pe rețelele de socializare, alături de fotografia care îi dezvăluie noul look.

Cum au reaționat fanii

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar aceștia au fost uimiți și încântați de schimbarea spectaculoasă a prezentatoarei. Mesajele de la admiratori au fost pline de laude și complimente pentru noul ei aspect.

Un fan a scris: "Woooow, nu cred că aș avea atâta răbdare", în timp ce alții au remarcat că "îți stă foarte bine" și au folosit cuvinte precum "frumoasă" și "ești superbă". O altă reacție amuzantă a fost: "Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade bine... o seară frumoasă".

În ciuda schimbării radicale de look, Irina Fodor rămâne activă și implicată în emisiunile sale de succes, cucerind inimile telespectatorilor cu profesionalismul și carisma sa. Această schimbare de imagine demonstrează versatilitatea și dorința vedetei de a experimenta cu stilul său personal, ceea ce a fost întâmpinat cu entuziasm de către fanii săi devotați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net