Irina Fodor și-a schimbat look-ul în direct la TV. De ce și-a dorit această transformare prezentatoarea de la „Asia Express”

Ultima actualizare:

Irina Fodor, în vârstă de 36 de ani, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, a fost invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, miercuri, 22 mai. Cu această ocazie, vedeta și-a făcut o schimbare inedită de look, în direct, în fața telespectatorilor. De ce și-a dorit Irina Fodor această transformare?

Irina Fodor, schimbare de look în direct la TV / foto: arhiva Click!
Irina Fodor, schimbare de look în direct la TV / foto: arhiva Click!

În ediția de miercuri, 22 mai, a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Irina Fodor a luat o decizie îndrăzneață și a trecut printr-o schimbare de look, chiar în direct, în fața telespectatorilor. Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit, de asemenea, și motivul pentru care și-a dorit această transformare.

Prezentatoarea TV și-a făcut codițe împletite cu detalii albe și albastre, dar și câteva cristale atât în părți, pe obraji, dar și pe frunte. Totodată, a fost și machiată, iar noul ei look este unul neașteptat. Motivul pentru care Irina Fodor și-a schimbat look-ul în direct, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, este faptul că se pregătește să meargă alături de fiica ei la un festival pentru părinți și copii din Râșnov. Prin urmare, și-a dorit să aibă un look de „mamă cool”.

Irina Fodor se pregătește să meargă alături de fiica ei la un festival

„Mă pregătesc pentru un festival la care vreau să merg cu cea mică. Un festival pentru părinți și pentru copii de la Râșnov și vreau să fac o figură frumoasă dacă tot mă scoate în lume, ca să spun așa, copilul. Pentru că fără copil nu am voie să intru la festival. Nu foarte decentă (n.r. – ținuta pe care o va purta), nici prea, nici foarte foarte. Adică exact așa cum trebuie să fie o mamă cool”, a spus Irina Fodor pentru „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prezentatoarea TV este o mămică model. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Fodor de peste un deceniu și au împreună o fiică, Diana, care a împlinit 13 ani pe 24 martie. Între Irina și soțul ei există o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest lucru nu a fost un obstacol pentru ei. De asemenea, cei doi nu ezită niciodată să își declare iubirea. Chiar în urmă cu câteva zile, vedeta a publicat două imagini simpatice cu soțul ei pe pagina sa de Instagram.

„Swipe la a doua poză. Efectiv n-ai cu cine. Mai bine îl lăsam blurat”

„Și stăteam așa, frumos, la semafor. Trafic infernal, ne mișcam ca melcii, dar lumina pica bine, Fodor era îmbrăcat frumușel și mi s-a părut drăguț să ne facem o poză. Doar că propoziția: «Fodorică, fii și tu atent!» îl transformă în ce vedeți dacă dați swipe la a doua poză. Efectiv n-ai cu cine. Și de abia reglasem claritatea pozei. Mai bine îl lăsam blurat”, a scris Irina Fodor în dreptul fotografiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net