Irina Fodor le-a făcut o surpriză fanilor Asia Express. Ce imagini a publicat: „O fată tare fericită că a ajuns aici!”

#Asia Express
Ultima actualizare:

La sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat pe un alt continent, pentru a prezenta aventura noului sezon „Asia Express”. Și cum se bucură, alături de concurenți, de peisajele spectaculoase pe care le are de oferit acest loc minunat, prezentatoarea TV s-a gândit să împărtășească și cu fanii momentele frumoase. Ce imagini a publicat din culisele filmărilor pentru „Asia Express”.

Irina Fodor a distribuit noi imagini din culisele filmărilor Asia Express / foto: arhiva Click!
Irina Fodor a distribuit noi imagini din culisele filmărilor Asia Express / foto: arhiva Click!

Sezonul 7 din aventura „Asia Express” 2024, emisiunea ce va fi difuzată pe Antena 1, pornește în Thailanda și continuă în Malaysia și Indonezia. Alături de concurenți, pe Drumul Zeilor, Irina Fodor se implică profund în aventura captivantă, iar atunci când prinde pauză între filmări, prezentatoarea TV nu uită de fani, pe care îi ține la curent pe Instagram, acolo unde le arată atât peisajele spectaculoase, cât și momentele mai tensionate din culise.

Irina Fodor a ajuns într-un loc turistic vizitat în fiecare an de zeci de mii de oameni și a publicat imagini de excepție. „Batu Caves. Aproape 300 de trepte de urcat, o statuie de peste 40 de metri înălțime și o fată taaare fericită că a ajuns aici!”, este mesajul care însoțește fotografiile, publicate pe pagina ei personală de Instagram.

„O fată taaare fericită că a ajuns aici!”

„Superbe locuri! Mi-aș dori să ajung acolo!”, „Unul dintre cele mai frumoase locuri vizitate! Chiar îmi lipsește Malayzia!”, „Am văzut locul ăsta prin documentarele de la televizor, dar cu siguranță în realitate e mult mai frumos! Mă bucur pentru tine că ai ajuns acolo! Multă baftă tuturor cu Asia Express, abia aștept să văd noul sezon”, „Impresionantă statuie, totul este superb, inclusiv tu. Tare frumoasă ești, bucură-te de totul și de această oportunitate”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de prezentatoare TV.

Irina Fodor este plecată de pe meleagurile românești de la sfârșitul lunii februarie. De această dată, în noul sezon „Asia Express”, va călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia, iar provocările sunt grele și pentru prezentatoare și echipa de producție, nu doar pentru concurenți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net