S-au primenit și oblojit pentru „Asia Express”! Vedetele au ajuns la doctor înainte de competiție

#Asia Express
Ultima actualizare:

Cele nouă perechi de concurenți au plecat, sâmbătă 2 martie, în aventura „Asia Express 2024”, emisiunea ce va fi difuzată pe Antena 1. Sezonul șapte pornește în Thailanda și continuă în Malaysia și Indonezia. Înainte de plecare, mai toți au ajuns la medic, pentru a-și rezolva diverse probleme. 

Sâmbătă 2 martie, concurenții au plecat la „Asia Express 2024”! Pe Aeroportul Otopeni, aceștia și-au luat cu greu „la revedere” de la familiile lor și de la cei dragi. 

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit, în acest sezon, într-o nouă aventură la capătul lumii.

Carmen Negoiță a ajuns la medicul estetician! La ce intervenții estetice a recurs? 

La aeroport, Carmen Negoiță a fost condusă de Ingrid, fiica ei. Carmen s-a pregătit intens pentru participarea la reality show-ul „Asia Express”, competiție în care a intrat alături de sora ei, Andreea. 

Carmen a apelat la medicul ei estetician, doctor Iancu Morad, pentru câteva ajustări de ordin estetic, înainte să pornească în marea aventură „Asia Express”. 

Vedeta și-a rezolvat două aspecte estetice, de care nu era deloc mulțumită: și-a reconturat linia mandibulară și bărbia și a apelat la o intervenție de rinoplastie fără operație, cu scopul de a avea un nas mai drept, cu vârful ușor ridicat. 

 „Pentru că plec în această aventură nebună unde nu o să mă hidratez corect, nu o să mănânc corect și nu o să mă odihnesc suficient, iar vremea nu va fi cea mai prietenoasă, simt nevoia unui boost de vitamine la nivelul tenului. 

Există o procedură care mie îmi place foarte mult. Sculptează frumos fața și aduce un aport foarte mare de vitamine, iar pielea este foarte luminoasă. Am nevoie de acest lucru, mai ales că vom fi filmați non-stop.

Din toate tratamentele pe care le-am făcut până acum, cel de face contouring este, de departe, preferatul meu. Doar prin mici injectări, reface pe loc conturul feței. 

În plus, am apelat din nou la intervenția de rinoplastie fără operație pentru a corecta cocoașa nasului”, ne-a declarat Carmen Negoiță, înainte de procedurile realizate.

Victor Slav a făcut acupunctură! 

Victor Slav a ajuns și el la o clinică de kinetoterapie înainte de plecarea spre Asia. Slav și-a pregătit intens spatele pentru a fi în forma lui cea mai bună în dificila competiție.

Vedeta a mers la un kinetoterapeut și a făcut o ședință de acupunctură pentru relaxarea mușchilor spatelui, dar și o serie de elongații cervicale. 

„Habar nu avem în ce ne-am băgat, daaaar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi", a spus Slav, înainte de plecarea la Asia Express, unde va participa împreună cu iubita lui, Selina.

Fără telefon și cu doar un dolar pe zi în buzunare, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, care este destinația marii finale a sezonului șapte. 

Drumul pe care aceștia îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri. Este pentru prima oară când competiția se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net