Carmen Negoiță a început să chelească! Ce a putut să pățească de la stres!? Imagini horror cu scalpul vedetei

Stresul face ravagii și în organismul vedetelor. Carmen Negoiță are probleme mari, de la o vreme, cu căderea părului. Vedeta a început să chelească și a publicat imagini de coșmar cu scalpul ei „ciuruit”, pe Instagram.

La 43 de ani, Carmen Negoiță arată spectaculos. Are un corp de puștoaică pe care îl afișează generoas  la plajă, în călătoriile sale, în toată splendoarea lui.

Femeia de afaceri a dezvăluit, însă, că s-a confruntat, recent, cu probleme de sănătate. Din cauza stresului oxidativ, Carmen a început să chelească, în primăvara acestui an.

Carmen Negoiță: „Mi-au apărut doi bănuți pe pielea capului”

Vedeta a postat imagini cutremurătoare cu scalpul ei, invadat de porțiuni de chelie. Carmen a dezvăluit și cum anume a reușit să-și recapete părul în acele porțiuni.

O să vă arăt ce efect a avut stresul asupra părului meu și cum m-au ajutat suplimentele pentru stres oxidativ, dar și laserul.

În luna martie, mi-au apărut, de la stres, doi bănuți pe pielea capului, care și-au mai făcut de cap vreo două luni. Acum, sunt fericită pentru că s-au închis aproape definitiv, dar o să mai faac totuși ceva investigații.

De atunci, iau zilnic suplimente pentru imunitate și stres”, le-a povestit Carmen Negoiță, fanilor de pe Instagram, coșmarul trăit, de câteva luni încoace.

Vedeta mănâncă sănătos! Cm arată meniul ei zilnic?

Promotoarea unui stil de viață sănătos, Carmen Negoiță a dezvăluit că este flexitariană. Meniul vedetei este unul echilibrat și conține multe lichide.

70-80% mănânc vegan-vegetarian și, din când în când, mai mănânc și carne. În general, în prima parte a zilei beau foarte multă apă și ceai, beau cam un litru de apă și ceai. Mai iau uneori o gustare, depinde cum sunt și cu evenimentele și cu plecatul de acasă.

Mic dejunul poate fi: fulgi de ovăz, pe care îi înmoi, adaug tot felul de semințe, cu fructe sau mai fac omletă din albușuri, să îmi iau proteină, cu avocado, cu spanac, îmi pun gulie, îmi pun semințe. Dacă sunt în oraș îmi comand ori un pește, ori o salată, ori o mâncare vegetariană”, a mărturisit vedeta, într-un interviu, pentru verdict.ro.

Carmen Negoiță a fost căsătorită, timp de 11 ani, cu Ionuț Negoiță, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Ingrid și Harold. În 2010, însă, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net