Carmen Negoiță, adevărul despre despărțirea de iubitul politician!: «Când mi se pune pata, s-a terminat!»

#Exclusiv Click!

Trebuia să dansăm la nuntă, dar iată că viața a luat o altă întorsătură pentru Carmen Negoiță. Aceasta a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat despărțirea de logodnicul politician! Carmen ne-a spus, în premieră, ce anume nu a mers în relația lor.

Carmen Negoiță era gata să se mărite a doua oară, dar noua ei poveste de dragoste cu politicianul Cătălin Boboc s-a terminat brusc. Acesta o și ceruse în căsătorie după doar un an de relație, și Carmen părea foarte fericită alături de noul iubit.

Surpriză de proporții, însă! Astă vară, la întoarcerea dintr-o vacanță romantică petrecută pe Coasta de Azur împreună cu logodnicul, Carmen în loc să anunțe când anume jucăm la nuntă, a anunțat despărțirea. Acum fosta soție a milionarului Ionuț Negoiță e din nou singură și ne-a vorbit cu sinceritate despre motivele despărțirii de politicianul Cătălin Boboc.

Click!: Carmen, ultima dată vorbeam de o logodnă. Aveai un iubit. Ce s-a întâmplat? Între timp a dispărut logodnicul din peisaj.

Carmen Negoiță: Viața e frumoasă oricum, evenimentele vin și pleacă, anumite lucruri nu sunt permanente. Lucrurile se întâmplă în viața noastră ca să ne dăm seama de anumite situații, să ne modelăm.

Erai pe punctul să te măriți.

Carmen Negoiță: Măi, pe punctul, chiar pe punctul ăla nu am fost niciodată! A fost o propunere, a fost o discuție, dar nu am pus-o la planificare, la next level. Momentan, nu mă grăbesc.

Crezi că o femeie pe măsură ce trece timpul devine mult mai selectivă cu bărbații?

Carmen Negoiță: Așa ar trebui! Pe măsură ce știi ce vrei, ești sigură pe tine, nu mai accepți multe lucruri. Îți dorești pe cineva care să te ridice, să te ajute, să fie partener egal cu tine, dacă găsești pe cineva care te seacă de energie, atunci e cam complicat. Eu ca femeie sunt extrem de tolerantă, dar am și eu mici pitici pe care nu-i tolerez! Când mi se pune pata neagră, s-a terminat!

După toate aceste experiențe, am încercat să fac o introspecție cu mine, să mă analizez, unde sunt atât de intolerantă, atât de drastică. Mi se pare că de multe ori dăm vina pe cei din jur, dar trebuie să ne mai uităm și la noi.

E ideea aia de a reuși să comunici unul cu celălălt într-o manieră în care să stabilești niște limite, priorități, să descoperi ce-și dorește unul de la celălalt, nu să descoperi pe parcurs și să te lovești, să te ciocnești.

Ce anume nu-i poți tolera unui bărbat?

Carmen Negoiță: Am un lucru pe care nu-l suport, minciuna! Mă enervează cel mai tare! Doi la mână e furia! Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat! Și asta cu minciuna e de mult!

„Au început să scârțâie încheieturile”

Cum te simți la acest moment? Arăți foarte bine..

Carmen știe să mascheze cu haine micile neajunsuri. M-am reapucat de sală de două săptămâni, pentru că nu m-am îngrășat foarte tare e adevărat, dar am pierdut mult din tonus. Eu dacă pun două-trei kilograme în plus le pun în zona de abdomen. Au cam început să mai scârțâie încheieturile.

Copiii ce fac?

Sunt bine, sunt plecați la facultate și unul și altul, fiecare cu facultatea lui, cu țara lui, și-au luat zborul. Eu între trei țări sunt bine, plus călătoriile mele pe care le iubesc.

A fost căsătorită cu milionarul Ionuț Negoiță 11 ani!

Primul mariaj al lui Carmen Negoiță cu milionarul Ionuț Negoiță a durat 11 ani. Cei doi au divorțat în anul 2010, însă Carmen avea să declare ulterior că trebuia să o facă după primii doi ani de căsnicie.

În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a spus Carmen Negoiță, la Kanal D.

Carmen Negoiță și Ionuț Negoiță au împreună doi copii, Ingrid și Harold.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net