Răzvan Fodor, devastat de separarea de Irina Fodor. Ce gest romantic a făcut înainte ca „Țuca” să plece în Asia Express

#Asia Express
Ultima actualizare:

Pentru următoarele două luni, Irina și Răzvan Fodor vor fi despărțiți, deoarece prezentatoarea TV tocmai ce a plecat pe un alt continent, pentru a prezenta aventura noului sezon Asia Express. Soțul ei a însoțit-o la aeroport și nu le-a fost deloc ușor să-și ia „La revedere!”. De asemenea, Răzvan Fodor a făcut și eu gest superb pentru soția sa.

Gestul romantic făcut de Răzvan Fodor pentru Irina, înainte să plece în Asia Express / foto: Arhivă
Gestul romantic făcut de Răzvan Fodor pentru Irina, înainte să plece în Asia Express / foto: Arhivă

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Cei doi nu ezită niciodată să își declare iubirea. Și cum fericirea vine la pachet cu momentele grele, și-au luat rămas bun pentru următoarele două luni, cât ea va fi plecată în noua aventură Asia Express.

De această dată, Irina Fodor va călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia, iar provocările sunt grele și pentru prezentatoare și echipa de producție, nu doar pentru concurenți. Ea a sosit la primele ore ale dimineții pe aeroport, pregătită pentru noua provocare. Nu a fost singură, căci soțul ei a însoțit-o, deși părea că are dificultăți în a o lăsa să plece, ținând-o strâns în brațe. Cei doi s-au fotografiat împreună și au publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Alături de ei se puteau observa trei genți mari de voiaj, printre care una avea scris: „Fodor+Irina = ❤️”. „Proba asta de la Asia Express nu mi-a plăcut niciodată. Amărăciune mare”, este mesajul scris de Răzvan Fodor, în dreptul fotografiilor publicate pe pagina sa personală de Instagram.

Tot pe rețelele de socializare, soțul prezentatoarei Asia Express a ținut să transmită și un mesaj de dragoste: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”.

Gestul romantic făcut de Răzvan Fodor pentru soția sa Irina

Irina Fodor scria în urmă cu câteva zile că se pregătește intens pentru noul sezon Asia Express: „Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică!!! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!!! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaysia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!

Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a spus Irina Fodor pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net