Diferența uriașă de vârstă dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin. Cei doi participă la Asia Express sezonul 7 și s-au cunoscut când artista avea 15 ani

Betty Stoian, cunoscută sub numele de scenă Betty Salam, și soțul ei, Cătălin Vișănescu, sunt protagoniștii unei povești de dragoste care încântă și surprinde prin diferența lor notabilă de vârstă. Cei doi participă la Asia Express sezonul 7, oferind telespectatorilor ocazia de a descoperi mai multe detalii din viața lor personală. Într-un interviu exclusiv acordat Playtech Știri, Betty a dezvăluit cum s-au cunoscut, cum au evoluat relația lor și cum gestionează diferența considerabilă de vârstă.

Betty Salam și soțul ei. Foto: arhiva.
Betty Salam și soțul ei. Foto: arhiva.

Începuturile unei povești de dragoste neobișnuite

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu sunt căsătoriți de 5 ani și au devenit părinți în urmă cu trei ani, povestea lor de dragoste a început cu mult timp înainte, când Betty avea doar 15 ani. Cătălin, cu 11 ani mai în vârstă, a simțit că destinul îi rezervă o poveste specială atunci când a văzut-o pe Betty la televizor.

Diferența de vârstă de 11 ani nu a fost niciodată o piedică pentru cuplu. Betty a mărturisit că Cătălin Vișănescu a știut încă de la prima întâlnire că ea va fi femeia vieții lui. Privind-o la televizor, el și-a mărturisit intențiile mamei sale, afirmând că Betty va deveni nevasta sa. Această declarație a fost făcută când Betty avea 15 ani, iar Cătălin avea între 24 și 25 de ani.

Povestea de iubire care a depășit fricile

Cătălin și-a confirmat intuiția, iar cei doi au devenit inseparabili de atunci. Betty a dezvăluit că întâlnirea lor s-a produs printr-o prietenă comună, în timp ce aceasta o machia pe artistă pentru o emisiune TV. Deși Betty a fost inițial speriată și retrasă, Cătălin a fost susținătorul de care avea nevoie pentru a depăși aceste stări și a deveni o femeie puternică.

Într-un interviu, Betty Salam a vorbit și despre provocările întâlnite în relație, inclusiv discuții despre gelozie. Cu toate acestea, ea a subliniat că soțul ei nu i-a cerut niciodată să renunțe la cariera ei în muzică, chiar dacă aceasta este solicitantă. Cătălin Vișănescu a fost mereu sprijinul necondiționat al soției sale, ajutând-o să-și depășească temerile și să devină o artistă completă.

Au în plan să facă nunta

Deși Betty Stoian și Cătălin Vișănescu sunt căsătoriți civil, nunta religioasă încă se lasă așteptată. Împreună de aproximativ 7 ani, cuplul a anunțat că planifică o ceremonie religioasă peste doi ani. Betty a subliniat că își dorește o nuntă perfectă, iar pregătirile sunt în plină desfășurare pentru a asigura un eveniment ca în povești.

Povestea de dragoste dintre Betty Salam și Cătălin Vișănescu continuă să inspire prin autenticitatea și forța lor în fața dificultăților. Participarea lor în Asia Express sezonul 7 oferă publicului ocazia de a-i cunoaște mai bine și de a fi martorii unei povești de dragoste care a înfruntat prejudecățile și a triumfat în fața destinului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net