Betty Stoian a spus adevărul fără rețineri! Florin Salam încă o iubește pe Fănica, regretata lui soție: „Oamenii trebuie să înțeleagă”

Betty Salam, una dintre cele mai tinere și mai cunoscute artiste de la noi din țară a vorbit deschis despre trecutul ei dureros, marcat de moartea mamei, dar și despre decizia lui Florin Salam de a se recăsători. Ce părere are fiica manelistului despre faptul că tatăl ei și-a refăcut viața în brațele Roxanei Dobre, aflați chiar din declarațiile ei. 

Betty Salam, declarații despre părinții ei / foto: Colaj Click!
Betty Salam, declarații despre părinții ei / foto: Colaj Click!

Pe când era doar o copilă, Betty s-a confruntat cu cel mai dureros episod din viața ei. Cea care i-a dat viață s-a stins în floarea vârstei din cauza unei boli necruțătoare, moment în care pe lume a rămas atât ea, cât și fratele ei, doar cu tată lor. După ani și ani în care a ținut doliu după Fănica, așa cum obișnuia să o alinte, Florin Salam a mai dat o șansă iubirii. 

Betty Salam: „Important e să păstrăm familia unită” 

Fiica celebrului manelist a primit educația necesară și maturizarea precoce prin prisma evenimentelor dure au ajutat-o să aibă o perspectivă destul de sănătoasă asupra anumitor lucruri importante din viață. 

Betty niciodată nu și-a condamnat părintele pentru faptul că s-a recăsătorit și știe că o nouă relație nu umbrește iubirea pe care încă i-o poartă primei soții. 

„Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună...dacă ea nu mai e alături de noi, e la Dumnezeu, n-ai cum să zici: renunți la iubirea pentru mama. N-ai cum să renunți. Iubirea aia rămâne acolo. Nu mai e lângă tine, dar asta nu înseamnă că te împiedică să te recăsătorești sau să-ți refaci viața. 

Oamenii trebuie să înțeleagă că cei care mai sunt în situația lui (n.r. Florin Salam), și copiii, trebuie să înțelegeți că ei sunt fericiți. Important e să păstrăm familia unită, indiferent de circumstanțe. Să fim uniți, să existe comunicare, ăsta e cel mai important lucru și să fim fericiți. Și noi, copiii, și părinții noștri. Până la urmă, ei ne-au dat viață.”, a declarat vedeta, într-un interviu Playtech.ro.  

Mândră că s-a născut din părinți modești!

Modestia, o virtute din ce în ce mai rar întâlnită zilelor noastre, a fost modelul cu care toți am fost crescuți. La rândul ei, fiica Ștefaniei și a lui Florin Salam se bucură că a fost crescută de părinți modești, care provin din familii bune și niciodată nu au uitat de unde au plecat. 

„Am avut părinți, și mama mea a fost la fel, super modești. Tatăl meu, care este un artist consacrat, cunoscut, nu și-a uitat copilăria. Nu a uitat niciodată de unde a plecat. Nu ai cum să uiți când ești un om bun, ai suflet curat.

Nu m-a învățat să fiu modestă, am căpătat de la el asta. E în gena noastră să fim așa. Nu îmi place să fiu fițoasă, cu nasul pe sus. Sunt persoane care nu mă agreează, dar și pe ei îi fac să mă placă. Din hateri, îi fac fani”, a mai spus tânăra, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net