Bella Hadid a întors toate privirile pe covorul roșu de la Cannes 2024. Celebrul model a purtat o rochie transparentă, fără sutien

Bella Hadid, cu sânii la vedere pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Celebrul model, în vârstă de 27 de ani, a atras toate privirile când a apărut într-o rochie extrem de provocatoare din voal, a casei de modă Saint Laurent, transparentă în zona bustului și a picioarelor, pe care a purtat-o fără sutien.

Bella Hadid a întors toate privirile pe covorul roșu de la Cannes 2024 / foto: Profimedia
Bella Hadid a întors toate privirile pe covorul roșu de la Cannes 2024 / foto: Profimedia

Cea mai așteptată apariție la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes 2024! Bella Hadid (27 de ani) a atras toate privirile pe covorul roșu într-o rochie maro din voal, din prezentarea de toamnă 2024 a casei de modă Saint Laurent, realizată dintr-o țesătură transparentă, pe care celebrul model a ales să o poarte fără sutien!

Cu o siluetă de invidiat, diva i-a încântat pe cei prezenți la premiera filmului „The Apprentice”, pentru care Sebastian Stan, actorul cu origini românești, a fost ovaționat timp de 8 minute. Bella Hadid a accesorizat look-ul cu o pereche de sandale maro cu toc înalt și cu cercei cu diamante.

Bella Hadid, cu sânii la vedere la Festivalul de Film de la Cannes

Cu un machiaj perfect, nude, în completarea ținutei, Bella Hadid a fost definiția senzualității. Considerată cândva „regina de la Cannes” de către stilistul Law Roach, cu care obișnuia să colaboreze, modelul a reușit de-a lungul anilor să impresioneze pe covorul roșu în creații Schiaparelli, Jean Paul Gaultier sau Versace.

La premiera filmului „The Apprentice”, Bella Hadid nu a fost singura prezență notabilă. Alături de ea s-au aflat și alte personalități cunoscute, printre care Coco Rocha și Winnie Harlow, toți veniți să vadă cea mai recentă producție cinematografică. Pelicula biografică, regizată de cineastul iraniano-danez Ali Abbasi, prezintă ascensiunea lui Donald Trump la putere, în anii ’70 și ’80, în timp ce se străduiește să-și clădească imperiul imobiliar pe seama proprietăților deținute de tatăl său Fred Trump, iar rolul este jucat de actorul român Sebastian Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
curcan istock jpg
4 grace kelly profimedia 0173054540 jpg jpeg
tora vasilescu captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net