Sebastian Stan, aplaudat timp de 8 minute la Festivalul de Film de la Cannes 2024 pentru prestația din filmul „The Apprentice”

Ultima actualizare:

Celebrul actor cu origini românești Sebastian Stan (41 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood, a fost ovaționat la Festivalul de Film de la Cannes timp de 8 minute, pentru filmul în care îl joacă pe fostul președinte american Donald Trump, „The Apprentice”.

Sebastian Stan, ovaționat timp de 8 minute la Cannes 2024 / foto: colaj Instagram
Sebastian Stan, ovaționat timp de 8 minute la Cannes 2024 / foto: colaj Instagram

În luna aprilie 2024, organizatorii Festivalului Internațional de Film de la Cannes au anunțat că pelicula „The Apprentice” („Ucenicul” nr.) va face parte din selecția oficială pentru Palm D'or, cel mai prestigios premiu acordat la festival. Producția biografică, regizată de cineastul iraniano-danez Ali Abbasi, prezintă ascensiunea lui Trump la putere printr-o „înțelegere faustiană” cu influentul avocat de dreapta și combinator politic Roy Cohn.

Actorul cu origini românești Sebastian Stan, în vârstă de 41 de ani, joacă rolul fostului președinte american, iar el și restul echipei din peliculă au făcut senzație pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2024. De asemenea, premiera mondială a peliculei a avut loc luni, 20 mai, și a fost primită bine de public. Sebastian Stan și restul echipei peliculei au fost ovaționați cu 8 minute de aplauze, în picioare, după proiecție.

Sebastian Stan, ovaționat timp de 8 minute la Cannes

„The Apprentice” a fost una dintre cele mai așteptate pelicule de la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes. În acest moment, filmul provoacă cu siguranță controverse în contextul alegerilor prezidențiale, la care Donald Trump este unul dintre candidați. Revista Variety anticipa deja că pelicula va stârni agitație în contextul alegerilor prezidențiale din SUA, dat fiind subiectul său controversat.

Deși Donald Trump nu a avut o reacție oficială despre producție, echipa sa a susținut că totul e „ficțiune pură”. Purtătorul lui de cuvânt, Steven Cheung, a spus că vor fi luate măsuri legale „pentru a aborda afirmațiile flagrant false ale acestor pretinși cineaști”.

„Acest gunoi este ficțiune pură care senzaționalizează minciuni care au fost demontate de mult timp. La fel ca în cazul proceselor Biden ilegale, aceasta este o ingerință în alegeri din partea elitelor de la Hollywood, care știu că președintele Trump va recâștiga Casa Albă și îl va învinge pe candidatul lor din cauză că nimic din ce au făcut nu a funcționat”, a declarat Steven Cheung, pentru Variety.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net