Actorul român care-l va juca pe Donald Trump. În ce filme l-ai mai văzut până acum

Surprize în cinematografe! Un român va interpreta rolul lui Donald Trump în anii tinereții în viitorul film „The Apprentice”. Este vorba despre actorul Sebastian Stan care în aceste momente face furori peste Ocean. 

Actorul Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump
Actorul Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump

Filmul va spune povestea tânărului Trump, începând cu perioada în care își construia afacerea imobiliară din New York. Asta se întâmpla între anii 1970 și 1980. Starului Marvel i se va alătura şi actriţa cu origini bulgare, Maria Bakalova, care va fi tânăra Ivana Trump, fosta soţie a miliardarului american, scrie Observatornews.ro

Abbasi (Holy Spider) regizează acest film după un scenariu de Gabriel Sherman. Biografia lui Sherman despre fondatorul Fox News, Roger Ailes, ”The Loudest Voice in the Room”, a stat la baza miniseriei Showtime din 2019, ”The Loudest Voice”, care l-a avut în rolul principal pe Russell Crowe.

Actorul Sebastian Stan îl va juca pe Donald Trump

Sebastian Stan Foto: Facebook
Sebastian Stan Foto: Facebook

Apărut parcă de nicăieri, actorul născut în România a jucat în compania celor mai mari nume din industrie şi a câştigat peste 8 milioane de dolari din contractele de până acum. Sebastian Stan a obținut o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul bateristului Tommy Lee în miniseria biografică ”Pam & Tommy”, realizată de Hulu, alături de Lily James în rolul Pamela Anderson. Celebritatea a dobândit-o odată cu interpretarea rolului The Winter Soldier în Universul Marvel, dar şi după ce l-a întruchipat pe toboşarul Tommy Lee, în filmul Pam şi Tommy. 

Cine este Sebastian Stan

Până aici Sebastian Stan a avut, însă un drum lung de parcurs şi nu întotdeauna uşor. Născut la malul mării, la Constanţa, actorul a rămas în grija mamei după divorţul părinţilor, pe când el avea numai 2 ani. Tot ea a fost cea care a decis, imediat după revoluţie, să-şi ia fiul şi să se mute la Viena, unde primise un contract ca pianistă. 4 ani au locuit acolo, apoi s-au mutat în Rockland, statul New York.

În perioada petrecută în capitala Austriei Sebastian Stan a jucat pentru prima oară într-un film, însă nu a fost deloc impresionat de experienţă. A fost distribuit în drama 71 Fragments of a Chronology of Chance.

„Am avut ocazia să joc când locuiam în Viena. Mama m-a dus la mai multe audiţii şi primul meu rol a fost cel al unui copil român fără adăpost. Am filmat foarte puţin într-o staţie de metrou. Nu mi-a plăcut prea mult. Era prea plictisitor să stau atât de mult timp pe platoul de filmare", declara Sebastian Stan pentru GQ România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net