A murit un actor foarte iubit. A jucat într-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Celebrul actor David McCallum, cunoscut pentru rolul lui Dr. Donald „Ducky” Mallard în serialul de televiziune "NCIS", a murit. Avea 90 de ani. Actorul a murit „liniștit” din cauze naturale, înconjurat de familie, la Spitalul Presbiterian din New York, a anunțat CBS.

Renumitul actor scoțian David McCallum a murit. Foto: Click.
Renumitul actor scoțian David McCallum a murit. Foto: Click.

  „A fost cel mai amabil, mai cool, mai răbdător și mai iubitor tată"

A fost cel mai amabil, mai cool, mai răbdător și mai iubitor tată. Întotdeauna a pus familia înaintea lui. Așteapta cu nerăbdare orice șansă de a intra în legătură cu nepoții săi și a avut o legătură unică cu fiecare dintre ei. El și nepotul său cel mai mic, Whit, în vârstă de 9 ani, puteau fi adesea găsiți în colțul unei camere la petreceri de familie, având conversații filozofice profunde”, a spus fiul său Peter McCallum într-o declarație în numele familiei, citat de People.

Declarația a continuat: „Era un adevărat om renascentist – era fascinat de știință și cultură și transforma acele pasiuni în cunoaștere. De exemplu, era capabil să conducă o orchestră simfonică și (dacă era nevoie) putea chiar să efectueze o autopsie, pe baza studiilor sale de decenii pentru rolul său în NCIS”.

După ce m-am întors de la spital la apartamentul lor, am întrebat-o pe mama dacă e bine înainte de a merge la culcare. Răspunsul ei a fost simplu: „Da. Dar mi-aș dori să avem șansa să îmbătrânim împreună. Ea are 79 de ani, iar tata tocmai a împlinit 90. Onestitatea din acea emoție arată cât de vibrante au fost relația lor frumoasă și viața de zi cu zi și că cumva, chiar și la 90 de ani, tati nu a îmbătrânit niciodată”.

„A fost un cărturar și un domn, întotdeauna amabil, un profesionist desăvârșit”

Actorul David McCallum Sursa: CBS
Actorul David McCallum Sursa: CBS

Producătorii executivi NCIS Steven D. Binder și David North și-au împărtășit amintirile despre perioada când au lucrat cu actorul McCallum.

Timp de peste douăzeci de ani, David McCallum s-a îndrăgit de publicul din întreaga lume, jucându-l pe înțeleptul, ciudatul și uneori enigmaticul, Dr. Donald „Ducky” Mallard”, au transmis aceștia într-o declarație. „Dar oricât de mult l-ar fi iubit fanii lui, cei care au lucrat cot la cot cu David l-au iubit cu atât mai mult. A fost un cărturar și un domn, întotdeauna amabil, un profesionist desăvârșit”.

Ei au împărtășit: „Din prima zi, a fost o onoare să lucrez cu el și nu ne-a dezamăgit niciodată. Era, pur și simplu, o legendă. El a fost o familie și ne va fi dor”.

În propria lor declarație, CBS a scris: „Suntem profund întristați de moartea lui David McCallum și privilegiați că CBS a fost casa lui atât de mulți ani. David a fost un actor iubit de mulți din întreaga lume”.

A dus o viață incredibilă, iar moștenirea sa va trăi pentru totdeauna prin familia sa și prin nenumăratele ore de film și televiziune care nu vor dispărea niciodată”, a continuat declarația. „Ne va fi dor de căldura lui și simțul umorului îndrăzneț care a luminat orice cameră sau scenă sonoră pe care a pășit, precum și poveștile strălucitoare pe care le-a împărtășit adesea dintr-o viață bine trăită. Inima noastră este către soția lui Katherine și întreaga sa familie și tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit pe David”.

image
image
image
image
image
image
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg
pizza pixabay jpg