Actorul celebru dat afară din Las Fierbinți. Motivul deciziei neașteptate: „Regret că am fost suficient de tâmpit”

Ultima actualizare:

Un actor român care a jucat în serialul de succes „Las Fierbinți” regretă acum că nu mai face parte din producția de la Pro TV. Cine este controversatul actor dar și care a fost greșeala pe care a făcut-o, rămâne să aflați din rândurile de mai jos.

Un cunoscut actor regretă că a plecat din serialul „Las Fierbinți”
Un cunoscut actor regretă că a plecat din serialul „Las Fierbinți”

„Las Fierbinți” este unul dintre cele mai iubite seriale de comedie românești. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură cele mai noi episoade în care nume cunoscute reușesc să interpreteze cele mai faimoase persoanje. Printre aceștia s-a numărat și Iulian Postelnicu, actorul care a fost dat afară din cauza faptului că și-a expus, tranșant, părerea referitoare la calitatea serialului.

Iulian Postelnicu regretă plecarea din „Las Fierbinți”

Recent, în cadrul podcastului FaceOFF, actorul a făcut o serie de destăinuiri legate de motivul pentru care a fost dată afară din producția Pro TV.

„Am intrat şi în Las Fierbinţi, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea. Regret, da, pentru eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta…”, a declarat actorul Iulian Postelnicu pentru podcastul FaceOFF.

Iulian Postelnicu, în perioada în care juca în Las Fierbinți
Iulian Postelnicu, în perioada în care juca în Las Fierbinți

În prezent, actorul regretă că „a vorbit gura fără el” și nu a luat în considerare faptul că acest proiect l-ar fi putut umple de bani. Deși a profitat de libertatea de exprimare pentru a preciza faptul că serialul „nu era ce trebuie”, acum primește consecința acțiunii sale.

„Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”.

Nu e vorba despre libertate, Dragoş ( nr- scenarist al serialului) oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net