Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, atac la adresa producătorilor celebrului serial: „Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Serialul „Las Fierbiţi” a fost lider absolut de audienţă pe 6 decembrie, când s-a difuzat episodul 38 din sezonul actual. Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a şocat pe toţi. Peste 2,2 milioane de telespectatori au văzut scena incendiului. Click! îţi spune ce se întâmplă cu adevărat în localitatea ialomiţeană devenită celebră.

Cristi Neamțu este adevăratul Bobiță
Cristi Neamțu este adevăratul Bobiță

Citește și: Cum arată localitatea Fierbinți, când actorii din celebrul serial sunt în vacanță?

Explozie, foc, emoţie! Barul lui Bobiţă din „Las Fierbinţi” a devenit amintire după episodul din 6 decembrie.

În realitate, barul e bine mersi pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii, Cristi „Neamţu” Sauciuc, ne-a dezvăluit care e povestea din spatele incidentului pe care l-am urmărit cu sufletul la gură la tv.

Cristi Neamțu: «Vor să-şi facă un studioperformant, ca la Buftea»

Combinaţiile lui Dorel şi Firicel au dus la distrugerea în totalitate a celebrului bar. Cu toate că Dorel se aştepta la o reacţie dură din partea fratelui său, acesta a dat dovadă de optimism: cârciuma este asigurată şi va fi refăcută.

Însă în spatele acestui scenariu stă o poveste adevărată. Cristi Neamţu spune că nu crede că se vor mai filma secvenţe din serial în barul său.

Vezi și: Dalida din «Las Fierbinți» l-a dat de gol pe Bobonete? E cel mai bine plătit!

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea."

Proprietarul și-a personalizat barul
Proprietarul și-a personalizat barul

„Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma. Cârciuma mea avea o prestanţă, atrăgea vizitatori din toată ţara şi veneau oameni din toată lumea. Banul e ochiul dracului şi o să le pară rău, eu le-am zis, dar asta e."

„Sunt multe de povestit, vă daţi seama că dacă am stat aici 13 ani, ştiu totul cu bune şi cu rele. Despre cei din spate, nu despre actorii, care au fost de nota 20. La conducerea asta ­le-au intrat fumurile în cap, nu mai sunt cine au fost.”, ne-a mai spus adevăratul Bobiţă.

Localitatea Fierbinți a devenit celebră datorită serialului
Localitatea Fierbinți a devenit celebră datorită serialului

«Las Fierbinţi» a împlinit 10 ani

Primul episod al serialului „Las Fierbinţi” a fost difuzat pe 1 martie 2012 la PRO TV şi i-a cucerit imediat pe telespectatori. În acest moment serialul a ajuns la sezonul 22, iar întâmplările „fierbinţenilor” sunt tot mai haioase de la un sezon la altul.

Şi deja se filmează pentru sezonul 23 din această producţie. Regizorul Dragoş Buliga, scenaristul Mimi Brănescu şi actorii Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Raiţ, Leonid Doni, Mihai Mărgineanu, Anca Dumitra sau Ecaterina Ladin au reuşit să facă din acest serial un fenomen, care înregistrează audienţe record. Pe numele său real Cristi Sauciuc, acesta are o casă cu etaj în spatele barului, unde s-au şi filmat mai multe scene din serial.

image

„Am o fetiţă, iar în camera ei s-au filmat scenele cu camera Gianinei (Anca Dumitra). În serial casa mea e, de fapt, casa ei, iar Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Dorel (Mihai Raiţ) au şi ei camerele lor, tot la mine în casă. Sunt multe locaţii aici în sat, vizavi e lacul unde au filmat multe scene, însă acum e secat. Unii dintre cei din sat au zis că-i fac de ruşine, însă eu le-am spus că aşa s-a pus Fierbinţi pe harta ţării. Şi sunt mândru!”, ne povestea cârciumarul acum câţiva ani, când am vizitat Fierbinţi Târg.

Aceasta nu este prima modificare, căci, dacă vă mai amintiţi, Click! a scris la vremea respectivă că nici în casa lui Celentano, din serial, nu s-a mai putut filma pentru că adevăratul proprietar nu şi-a mai dorit acest lucru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net