Actorul Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, condamnat la un an de închisoare!

Ultima actualizare:

Veste tristă pentru fanii serialului «Las fierbinți»! Îndrăgitul actor Toma Cuzin, care interpretează rolul personajului Firicel, a avut parte de o sentință grea din partea judecătorilor, după ce s-a suit la volan fără permis, sub influența substanțelor halucinogene.

Toma Cuzin, în rolul lui "Firicel" din Las Fierbinți jpeg

Fapta săvârșită de Toma Cuzin s-a întâmplat în 2018, dar abia luni, 14 februarie 2022, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au decis să-l condamne pe actor la un de închisoare. 

Actorul a fost prins la volan, la data de 30 mai 2018, deși avea permisul de conducere suspendat și consumase alcool peste limita legală. Autoritățile l-au transportat pe Toma Cuzin la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde în urma analizelor s-a stabilit că acesta se afla și sub influența unor substanțe interzise, notează Libertatea.ro. 

Actorul a negat ulterior în cadrul unei emisiuni TV că ar fi consumat alcool sau stupefiante, deși probele demonstrau contrariul.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței.

Din fericire, Toma Cuzin va scăpa de închisoare, condamnarea fiind asemănătoarea celei cu suspendare, dar artistul trebuie să respecte câteva reguli stricte impuse de judecători, cum ar fi prezența la serviciul de probațiune, în zilele stabilite. De asemenea, Cuzin nu poate părăsi țara și nici nu-și poate schimba domiciliul decât cu aprobarea instanței. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net