Actorul Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, condamnat la un an de închisoare!

Veste tristă pentru fanii serialului «Las fierbinți»! Îndrăgitul actor Toma Cuzin, care interpretează rolul personajului Firicel, a avut parte de o sentință grea din partea judecătorilor, după ce s-a suit la volan fără permis, sub influența substanțelor halucinogene.

Toma Cuzin, în rolul lui "Firicel" din Las Fierbinți jpeg

Fapta săvârșită de Toma Cuzin s-a întâmplat în 2018, dar abia luni, 14 februarie 2022, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București au decis să-l condamne pe actor la un de închisoare. 

Actorul a fost prins la volan, la data de 30 mai 2018, deși avea permisul de conducere suspendat și consumase alcool peste limita legală. Autoritățile l-au transportat pe Toma Cuzin la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde în urma analizelor s-a stabilit că acesta se afla și sub influența unor substanțe interzise, notează Libertatea.ro. 

Actorul a negat ulterior în cadrul unei emisiuni TV că ar fi consumat alcool sau stupefiante, deși probele demonstrau contrariul.

„Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (…), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018).

Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Contopeşte cele trei pedepse principale aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea (8 luni), la care va adăuga sporul de o treime totalul celorlalte pedepse (1/3 din (6 luni + 6 luni)), în total pedeapsa de 1 an închisoare”, se arată în minuta instanței.

Din fericire, Toma Cuzin va scăpa de închisoare, condamnarea fiind asemănătoarea celei cu suspendare, dar artistul trebuie să respecte câteva reguli stricte impuse de judecători, cum ar fi prezența la serviciul de probațiune, în zilele stabilite. De asemenea, Cuzin nu poate părăsi țara și nici nu-și poate schimba domiciliul decât cu aprobarea instanței. 

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
masina culita jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg