Schimbare spectaculoasă pentru Dorel din „Las Fierbinți”! Actorul Mihai Rait a slăbit 10 kilograme şi acum are pătrăţele pe abdomen

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Încă o transformare uluitoare. Simpaticul actor Mihai Rait (43 de ani), foarte îndrăgit de public mai ales pentru rolul din serialul-fenomen „Las Fierbinți" (PRO TV), a reușit să slăbească spectaculos și să ajungă la o formă fizică de invidiat. În loc de burtică are acum pătrățele. Artistul a pvestit, în exclusivitate pentru Click!, ce l-a motivat să facă această schimbare. De asemenea, ne-a oferit primele informații despre noul său proiect, „Săriți de pe fix”.

Mihai Rait îl interpretează pe Dorel din serialul „Las Fierbinți” din 2012 / foto: PRO TV
Mihai Rait îl interpretează pe Dorel din serialul „Las Fierbinți” din 2012 / foto: PRO TV

Click!: Faci parte dintr-un show nou, „Săriți de pe fix”. Schimbarea de look are legătură cu acest proiect? Ești foarte fit, cum se spune...

Mihai Rait: Sunt fit pentru că așa am vrut eu să fiu. Am dat jos vreo 10 kilograme.

Și ce te-a motivat să faci această schimbare?

Sănătatea și faptul că nu îmi plăcea mie cum arăt. Adică luasem proporții puțin cam mult și am zis că este mai bine așa, sunt mai ușor acum și mă mișc mult mai bine.

Dar publicul tău te iubește oricum ai fi...

Nu m-am gândit la ei pentru treaba asta, m-am gândit doar la sănătatea mea. E bine când ai un echilibru. Și sportul ajută, atunci când ai un tonus bun, altfel începi ziua.

Dar te mai recunoaște lumea acum pe stradă, te mai strigă Dorel?

Da, clar.

Apropo de „Las Fierbinți”. Crezi că o să mai ieși vreodată din acest rol?

Nu, dar nici nu-mi pare rău. Misiunea asta nu vine cu dezavantaje, toate au avantaje. E bine să fii recunoscut, să știi că faci ceva bine și să vezi aprecierile celorlalţi. Atunci când văd aprecierile din partea oamenilor mă încarc pozitiv, simt că fac ceva bun, că face ceea ce trebuie.

Mihai Rait: „Am o frică de înălțime de mor..."

Cu dietă şi sport, Mihai Rait arată cum s-a transfrmat. A slăbit 10 kg. / foto: arhiva personală
Cu dietă şi sport, Mihai Rait arată cum s-a transfrmat. A slăbit 10 kg. / foto: arhiva personală

Faci parte și din noul proiect de la PRO TV, intitulat „Sărit de pe fix”, aşa că te întreb: eşti şi tu aşa cum spune titlul emisiunii?

Cred că toți dintre noi suntem săriți de pe fix. Nu doar numai noi, cei care facem parte din acest proiect, ci toată lumea are o mică doză de nebunie. Și, da, suntem numai zăpaciți în echipa asta.

Te știai cu toţi colegii din emisiunea cea nouă?

Fac momente de improvizație de 14 ani alături de Cătălin Neamțu, iar emisiunea Săriţi de pe fix tpt pe asta se bazează. Principiul este același, baza la fel. Doar că noi până acum nu aveam plan înclinat, precum la aceste filmări... Eu am o frică de înălțime de mor. M-au pus la un moment dat la „decolare spontană"... Am coborât de acolo fără voce. Veți vedea...

Apropo de voce... Mai cânți?

N-am cântat niciodată. „Vocea României” a fost o experiență, am trecut peste, nu am considerat-o un eșec, dar a fost o experiență. Eu dacă nu mă potrivesc undeva, nu mă bag.

Faci atât de multe... Mai ai timp şi pentru altceva?

Când nu filmez, sunt cu familia, încerc să recuperez timpul ăla pierdut pe care nu-l am cu ei.

La emisiunea asta scrii și scenarii?

Nu. Am scris un singur episod cu Bobo în „Las Fierbinți” și e foarte greu să scrii. Ne-am gândit că e ușor cunoscând personajele, dinamica producției, structura serialului, dar e foarte greu.

Mihai Rait: „Primează Las Fierbinți, acolo e baza”

Mihai Rait spune că nu prea mai are timp de pasiunile sale / foto: arhiva personală
Mihai Rait spune că nu prea mai are timp de pasiunile sale / foto: arhiva personală

Ce alte roluri mai ai acum?

În afară de spectacolele de stand-up comedy, nu mai fac nimic. Oamenii de aia nu ne solicită, că avem deja un program plin. Am făcut proiectul ăsta, primează „Las Fierbinți”, acolo e baza.

Dar pentru tine mai ai timp? Pentru pasiunile tale?

Au dispărut pasiunile cu timpul, nu mai pescuiesc, nu mai joc fotbal. Când să te mai duci? Dispar ușor-ușor, așa, pentru că mai ai nevoie și de odihnă. Căci nu se poate să mergi mereu cu motoarele turate la maximum. Trebuie să aveam grijă și de sănătate, de noi și de ai noștri.

Irina Reisler: „21 de ani de când am luat decizia să scap de suta de kilograme”

Irina Reisler a slăbit în jur de 50 de kilograme / foto: arhiva personală
Irina Reisler a slăbit în jur de 50 de kilograme / foto: arhiva personală

Fosta prezentatoare tv, care a lcrat la televiziuni precum PRO TV, ACASĂ şi TVR, are una dintre cele mai impresionante poveşti în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta a reușit să dea jos mai ine de 50 de kilograme.

Recent, pentru a sărbători împlinirea a 21 de ani de când a hotărât să-şi schimbe viaţa în bine, Irina Reisler a publicat acest mesaj pe reţelele sociale. „21 de ani de când am luat decizia să scap de suta de kilograme. 20, de când am reușit să slăbesc aproape 50 de kilograme.

În fiecare vara, la final de iunie, sărbătoresc a două mea viață. Și trimit Mulțumesc-uri multe acolo, sus, pentru că am primit puterea, răbdarea și îngăduință de a-mi schimbă viață toată - pe principiul nici un lucru bun nu vine niciodată singur, nu doar greutatea s-a schimbat, ci... totul.

Povestea o știți, am pus-o pe tavă în zeci de emisiuni tv, pe site-ul meu, în interviuri și în cartea «De la 100, la 50 de kilograme. Vreau, pot, fac, pentru că merit!», cu tot tacâmul: regim, menținere, reguli de la care nu mă abat de 20 de ani, mărturiile altor oameni care și-au găsit inspirația în povestea mea, mă rog, am povestit de-a fir a păr, poate chiar cu prea multă sinceritate”.

Și ei au slăbit spectaculos

Tot mai multe vedete decid să slăbească pe diferite căi, iar Bursucu de la Kanal D și-a pus și el, de curând, balon în stomac. Dintre colegii lui de breaslă îi amintim pe Teo Trandafir a dat jos 60 de kilograme în urmă cu 5 ani, Feli - 30 de kilograme, Andrei Duban, care a dat jos 30 de kilograme în urma unui pariu cu Măruță, Monica Anghel care a decis să slăbească în urmă cu 5 ani și a ajuns la 59 de kilograme, Raluca Bădulescu - 50 kg, Răzvan Popescu care de la 125 de kilograme a ajuns la 75, Oana Roman - 20 kg, Oana Radu a dat jos 50 de kilograme, în timp, în mai multe faze, sau Ozana Barabancea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net